And the winner is…

Vrijdag en zaterdag was het dan zover, de eerste sample sale van Nickelson in Breda! De prosecco stond klaar en de verschillende showrooms waren met kleurrijke creaties gevuld. Ik heb zaterdag geholpen bij de verkoop en de hele dag druppelden enthousiaste kopers het monumentale pand in Breda binnen. Passanten die in de stad aan het struinen waren, konden het gigantische bord van Nickelson niet voorbij zonder even binnen te spieken. Want naast de samples is het pand ook noemenswaardig om eens van binnen te mogen bewonderen. Qua hoeveelheid bezoekers mogen we niet klagen, want van passanten tot aan ‘die hard’ Nickelson fans kwamen op de sale af. Super gezellige mensen uit alle hoeken van het land. Zelf heb ik gesproken met een gezin die helemaal vanuit Almere was gekomen voor deze sample sale, als dat geen dedication te noemen is weet ik het ook niet meer..

Prosecco

Army details

Army sneaker
Sample sale Breda
Showroom ladies
Colourblocking
Nickelson sign
Brochures
Kortom; het was een enorm succes en zal zeker herhaald worden. Ik vond het leuk om iedereen te helpen en te voorzien van wat styling advies hier en daar. Maar het mooiste zijn alle blije gezichtjes die zo happy zijn met hun aankopen voor een leuk prijsje. De Nickelson crew is in de tussentijd weer druk bezig met nieuwe creaties. Ik heb alvast een sneak peek gekregen en kan jullie beloven dat er weer mooie dingen aankomen !! Zoals deze collectie veel kleur op komst en helemaal hot natuurlijk: prints… Zet je schrap want opvallen mag! Dus ben jij er ook bij tijdens de volgende sample sale? Sign in here! – onderwerp: Nickelson Next Sample Sale.
Sweater weather
New collection
Colours
En ikzelf? Ik heb natuurlijk ook weer iets gevonden wat ik niet kon laten liggen voor zo’n klein prijsje.. Iets wat elke vrouw (en trouwens ook de man) nodig heeft voor de heerlijke chill zondag, of de aankomende avonden dat je helemaal natgeregend bent en hierin kan hijsen om weer op te warmen. Zacht, comfortabel maar vooral een lekker warm huispak ! Geen Roy Donders voor mij, maar een Nickelson. En het zou geen Nickelson zijn als de naam heel opvallend hierop staat, letters in turkoois bij het zwarte pak en grijs bij de roze, ook verkrijgbaar in donkerblauw.
Huispak it is
And last but certainly not least !! In mijn eerdere bericht over de sample sale heb ik aangekondigd iets weg te mogen geven aan mijn trouwe followers. Het zijn er nog niet zo veel (logisch na een maandje bloggen), maar des te meer kans voor degenen die mij volgen en ook mijn blog geliked hebben. De winnaressen van mijn eerste like & share actie maak ik daarom nu bekend, en zijn geworden: Joyce & Emilia !!! Ladies, stuur me jullie adres gegevens en dan zorg ik dat jullie cadeautje, die mede mogelijk gemaakt is door Nickelson, jullie kant op komt : E-mail me!
Als laatste plaatje deze schatjes die ook de sample sale onveilig kwamen maken.. Allemaal geslaagd inclusief papa en mama ! Nickelson heeft er weer wat fans bij..
Schatjes

Follow my blog with Bloglovin’

Comments

Comments

4 Thoughts on “And the winner is…

 1. Emilia on 30 oktober 2014 at 20:48 said:

  Hoi Megan,

  Ohhh wat geweldig om te horen!!

 2. Oh my god,

  Zo leuk dat ik heb gewonnen! Ik stuur gelijk een mailtje, I’m so ahppy! You made my day. ♥

  Liefs,
  Joyce

 3. niels on 28 oktober 2014 at 10:33 said:

  Ja hoor met me katerhoofd op de foto, maar iig op je blogg yess. Na een hoop wikken en wegen en druk van anderen is het toch de oranje jas geworden. Ach ik kan hem altijd nog aan met het nederlandselftal. Was een goede sample sale eindelijk ook eens wat in mijn kleine maat. Ook leuk om eens het mooie pand van Nickelson te zien. Wanneer weer?

  • meganwols on 28 oktober 2014 at 19:49 said:

   Niels, de jas stond je geweldig ! Zeker niet alleen voor een WK of EK..
   Tot de volgende sample sale in Breda !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!