Bitossi Home

DSC_4587RSP

Lifestyle en fashion gaan hand in hand. Wat mij betreft maar goed ook want in beiden kan ik mezelf helemaal uitleven. Eens in de zoveel tijd gooi ik mijn huiskamer om en krijgen alle accessoires een nieuw plekje. Dennenappels van de winter worden weer schelpjes in het voorjaar. Vrouw eigen heb ik zo’n idee. Altijd op zoek naar prulletjes om ergens neer te stallen, te vullen met nep zand en af te maken met een kaars. Bij lifestyle hoort ook een mooi gedekte tafel compleet met perfect servies. Servies, ook zoiets waar ik een zwak voor heb..

DSC_4545RSP

Liefde voor mooie kommetjes, ontbijtborden, bestek en mooi gevormde glazen zit er al van jongs af aan in. Mijn moeder kocht vaak nieuw servies in allerlei soorten. Zo hebben we eens een giraffen stel gehad waarbij de nek van het beestje het oor van de beker moest voorstellen. Herkenbaar? Iemand?!

Het mooie servies met goud en aapjes in een oerwoud erop, die alleen tevoorschijn werd gehaald bij hoog bezoek. Of het servies van oma, die van generatie op generatie werd door gezet en nu hoog in de kast staat te verstoffen. Nóg niet bij mij.. Ik weet zeker dat je zelf ook een serviesgoed te binnen schiet die een onuitwisbare indruk heeft achtergelaten.

DSC_4658RSP

DSC_4653RSP

Servies hoeft anno 2015 lang niet meer alleen gebruikt te worden om eten op te serveren. Gebruik een mooi diner bord als accessoire op je eettafel of een dessert kommetje om je sieraden in te verzamelen. Breng het servies terug in je interieur, in plaats van het op te bergen achterin een kast. Ik moet toegeven dat ik zelf een bezitter ben van een IKEA servies set – zoals waarschijnlijk zovelen op deze wereldbol – die inmiddels wel aan vervanging toe is. De krassen staan in de borden gekerfd en de eerste ‘hapjes’ zijn niet alleen van maar ook letterlijk ván het bord genomen. Geen materiaal om terug te brengen in mijn huiskamer. Bitossi Home heeft echter wél servies waar ik iets mee kan..

DSC_4660RSP

DSC_4573RSP

DSC_4567RSP

DSC_4558RSP

Bitossi Home is van origine een ambachtelijk servies – glaswerk & accessoire merk met een herkomst vanuit Toscane. Prominente designers denken mee met de nieuwe lijnen en kijken hierbij vooral naar de steeds wisselende woon trends. Door het gebruik van verfrissende en hippe kleuren springt Bitossi Home als echte eye-catcher van jouw gedekte tafel of in een mooi glas gevuld met een zomerse cocktail. Mix and match ten overvloede vanwege de terugkomende stijl en kleur vanuit het merk en mixen is een populaire trend (!!)

DSC_4561RSP

Servies is niet alleen een bord of schaal waarvan je eten oppeuzelt. Veel servies heeft emotionele waarde en hoe afgrijselijk die ouderwetse bloemetjes nu misschien lijken, over 20 jaar is het weer een trend – believe me! Met een mooi serviesgoed smaakt je eten beter en heb je een fijner gevoel aan tafel. Het draait allemaal om de uitstraling en sfeer beleving. Én zeg eerlijk, het ziet er gewoon heel leuk uit…

Follow me on Bloglovin’

Set of dishes by Bitossi Home
Swimsuit by H&M
Jeans by Hollister
Nails by Kiss Nails – Anviri Cosmetics
Earrings by Bijou Brigitte
Top with flamingo’s by The Sting
Beach bag by Return to Sender

Comments

Comments

11 Thoughts on “Bitossi Home

 1. Hele mooi foto’s en wat een prachtig servies!

 2. Wat een leuk servies zeg! En wat een geweldig kleurtje.

  Lots of love!

  bluestic.blogspot.com

 3. Wow, dat noem ik een heel mooi servies. Prachtig en op de foto’s komt het ook zo mooi uit met die schelpen en andere accessoires erop en eraan. Als ik nog moest beginnen, zou ik daar voor sparen denk ik. Ik heb nu een servies uit 1972………voor als ik bezoek krijg. Ook delen van een servies geërfd van schoonmoeder en zo.
  Mooie foto’s Renee.

 4. Ineke on 7 augustus 2015 at 08:50 said:

  Wat een prachtige foto’s ! Het servies is trouwens wel klasse. Super mooi !

 5. Michelle Bekkens on 7 augustus 2015 at 08:05 said:

  Super mooi service met een heel leuk kleurtje 😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!