Butterflies

DSC_3389RSP
Wie heeft er niet iets met vlinders? Nog nooit heb ik iets over een allergie voor vlinders vernomen. Of een vlinder fobie? Vlinders in de buik is een bekende uitdrukking voor ‘verliefd zijn’. Een lekker gevoel, kriebel in je buik wat zogenaamd veroorzaakt wordt door deze dromerige beestjes. Persoonlijk heb ik heel veel met vlinders..

Als klein meisje droeg ik al vlinders in m’n oren, had ik een kettinkje met een vlinder en wanneer er eentje in de tuin voorbij vloog kon ik mijn ogen er niet vanaf houden. Een vlindertuin hebben we in meerdere landen bezocht, waarvan het bezoek in Bali nog vers in mijn geheugen staat. Een big smile kon mijn vreugde niet verbergen.

DSC_3395RSP

Toen ik deze schattige set sieraden tegenkwam was ik dan ook meteen verkocht. Het merk B.loved heeft deze betoverende armband met bijpassende ring in hun collectie. Verkrijgbaar in zowel zilver, goud en rosé goud koos ik voor de laatste variant.

DSC_3364RSP

DSC_3402RSP

DSC_3377RSP

Grappig om er over na te denken dat ik zo’n 20 jaar later nog te porren ben voor vlinders in mijn sieraden. Nu geen schattige oorbelletjes waar het vlindertje aan mijn oor bungelt, maar een stijlvolle armband en ring waar twee vlinders bezet met diamantjes mijn outfit compleet maken. Dat kleine meisje zit er toch nog..

DSC_3353RSP

DSC_3374RSP

De zomerse en heerlijk luchtige top die ik in deze outfit draag is van B.More. Zeg maar het zusje van B.Loved. De tas is van Glambag.nl en heeft een speciaal element. Je kunt de tas namelijk heel eenvoudig binnenstebuiten keren zodat je in plaats van een creme kleur een zwarte buitenkant hebt. De perfecte smoes om mee thuis te komen na een dagje shoppen. Je koopt er eentje maar hebt plezier van twee (!!) – daar hebben ze bij Glambag.nl over nagedacht..

Wat vind jij van vlinders als detail in je sieraden?

Jewelry by B-Loved
Top by B-More
Bag by Glambag.nl
Earrings by Viva by Tendenza
Shoes by s. Oliver (*KLIK VOOR WIN ACTIE*)
Jeans by Hollister

 

 

Comments

Comments

Comments are closed.

Post Navigation

error: Content is protected !!