Casual Friday

Oranje

Deze zomerse temperaturen vragen om outfits in frisse kleuren. Als je aan mij vraagt wat ik het liefste aan trek op een drukke dag zal ik in no time een jeans en t-shirt antwoorden. Mijn favoriete dresscode is dus niet voor niets ‘casual friday’. Het liefst draag ik MET jeans, maar soms maak ik een uitzondering.. 

Nickelson

Zo ook tijdens deze outfit. Een lichte broek geeft me een zomers gevoel, deze jeans is van Nickelson. Nooit gedacht van een origine jassen merk dat ze zulke mooie broeken hebben. De washing van deze jeans vind ik super mooi en de broek zit heel erg lekker. Wat natuurlijk heel belangrijk is bij een casual outfit.

Oranje

Oranje

Oranje

Zoals ik al zei, jeans en een t-shirt als je aan mij de keuze laat – dus een simpele ‘white T’ van Abercrombie & Fitch met erover heen een zomers gekleurd vestje van Tommy Hilfiger. Het vestje kocht ik tijdens mijn vakantie in Amerika vorig jaar, met nog steeds spijt dat ik deze alleen in het oranje heb gekocht. Hij zit zo heerlijk en kostte echt geen drol. Ik kwam dit leuke vestje tegen in een van de honderd outlet villages waar ik meeste van de tijd weinig kon vinden..

Object

Misschien vind ik het vestje wel zo leuk omdat ik me momenteel bevind in mijn ‘oranje periode’. Geen idee hoe ik daarin terecht ben gekomen, maar mijn oog ziet overal oranje hebbedingetjes. Een oranje bikini is ook al gescoord, zo ook een bijpassende sarong. M’n nagels zijn tegenwoordig oranje gelakt en tijdens het inpakken van mijn koffer kwam ik erachter ook nog oranje slippers te bezitten- overigens ook gekocht in Amerika… hmm die outlet villages waren zo slecht nog niet.

Oranje

De armbandjes van Jozemiek Sieraden vond ik een leuke touch, de armbandjes hebben namelijk allemaal iets oranje wat natuurlijk perfect past bij de rest.

Object

Object

Om de outfit een beetje op te ‘spicen’ vond ik een geweldig leuke ketting. Zoals bij mijn eerdere outfit post ook gekocht bij Object Fashion. De ketting geeft deze outfit net dat beetje extra en maakt het een tikkeltje gewaagd. De ketting maakte mij trouwens heel vrolijk, zoals te zien op de foto’s…. – waarom post ik dit?

Allstars

Mijn All Stars zijn deze zomer mijn beste vrienden. Ik heb ontdekt dat ze werkelijk waar overal onder passen en ook nog eens heerlijk lopen. Als echte hakken drager is dit vrij bijzonder, ik heb inmiddels 3 paar (!!) – hey, nog geen oranje….

Photos by Renée Streefkerk Photography

Comments

Comments

2 Thoughts on “Casual Friday

  1. Super leuke look!

    Enne wat ben jij mooi zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!