Coltrui trend

JoshV

Deze herfst staat voor warme kleuren. Niet alleen in de verkleurde bladeren aan de boom, maar vooral in onze kleding kast. Naast mijn lievelingskleur bordeaux rood, heb ik ook mijn oog laten vallen op groene tinten. Vooral army green is niet weg te denken dit seizoen. Ik trok voor de gelegenheid mijn smaragd groene broek van Josh V weer eens aan..

JoshV

Waar je niet omheen kunt deze herfst – en hopelijk ook winter – zijn de ‘collen’. En laat ik nou gek zijn van deze fashion trend. Degenen die zich afvragen wat er zo sexy aan een coltrui is, moeten deze komende periode er echt aan geloven. Vooral de grote en ruim zittende col is helemaal hot. Tenminste, bij mij.

JoshV

Ik kwam deze variant tegen bij River Island in heel veel najaarskleuren. In deze nude kleur vind ik dit ‘colletje’ extra krachtig. Maar ik vermoed dat de aankomende weken de resterende kleuren ook te vinden zijn in mijn collectie…

JoshV

JoshV

Je ziet de coltruien in allerlei varianten trouwens. Een ‘vallende’ col, een strakke col in zowel lang als korte versie. Een heuse coljurk en natuurlijk de croptops met col. Lekker warm voor de komende koude dagen en bovenal heel fashion verantwoord !

JoshV

JoshV

Bij deze outfit draag ik een lichte colbert omdat mijn persoonlijke stijl vooral vrouwelijk en netjes is. Zodoende is deze outfit ook helemaal geschikt voor mijn baan overdag. De tas van het Italiaanse merk La Carrie Bag, past er wat mij betreft qua kleurstelling perfect bij en zorgt voor een beetje speelsheid in de nette outfit.

Wat vind jij van de coltrui trend deze herfst?

 

Jeans by Josh V
Pumps by Forever 21
Bag by La Carrie Bag
Blazer by H&M
Turtleneck by River Island
Watch by Michael Kors
Bracelets by Jozemiek Sieraden

Comments

Comments

2 Thoughts on “Coltrui trend

  1. Wat een gave outfit!

  2. Ineke on 4 oktober 2015 at 09:56 said:

    I love it!!!!!! Coltrui❤️ Prachtige foto’s .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!