Column #2

Oranje

Wie had dat ooit gedacht. Ik ben een klein jaartje bezig met mijn blog en er zijn al zoveel mooie dingen uitgekomen. Herkenbaar?

Telkens weer vragen mensen mij waarom ik blog en wat er zo leuk aan is om naast mijn werk te blijven doen. Er gaat natuurlijk veel tijd in zitten (!!) en waarschijnlijk meer dan de meesten zullen denken. Mijn standaard antwoord is dat het schrijven een passie is en het mooi is om iets te doen waar je zo blij van wordt.

Dat ik al zoveel nieuwe en interessante mensen ontmoet heb, samenwerkingen ben aangegaan met merken wat ik nooit had durven dromen en natuurlijk mijn eigen column die per kwartaal verschijnt in het Hellevoetse magazine. Hoewel dit magazine alleen in deze regio uitkomt, is het toch een trots moment wanneer deze weer op de mat valt.

Vrienden en bekenden die mijn column weer spotten op pagina 51 en me hiervan op de hoogte brengen via Facebook of lieve whatsapps. Dan besef ik me maar al te goed waarvoor ik dit doe. Voor mezelf.. Oké, en een beetje voor jullie.

Voor degenen die benieuwd zijn naar mijn column en de Hellevoeter niet ontvangen, hierbij mijn tweede column op mijn blog.

Volg je mij al op Bloglovin’ ?

Megan

Comments

Comments

6 Thoughts on “Column #2

  1. Wat leuk dat je al je eigen column hebt! Lijkt me echt een droom die uitkomt 🙂

  2. wat een prachtige column ziet er erg goed uit !

  3. Super leuk Megan! Wat gaat de tijd snel zeg, bijna een jaartje alweer. Ik kan me ook echt niet meer voorstellen om te stoppen met bloggen, het is zo leuk en je ontmoet er idd zoveel leuk mensen door :).

    • meganwols on 7 juli 2015 at 19:21 said:

      Dankjewel Josie ! Leuk he, al die dingen die je overkomen wanneer je blogt? Ik ben er ook heel blij mee en zou niet willen stoppen. Bedankt voor je leuke reactie xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!