25 Thoughts on “Copycat

 1. inderdaad geen leuk onderwerp. Ik vind het heel erg dat dit jouw en anderen overkomen is. Bedankt voor de tips, goed te weten wat je kan doen als dit je overkomt. Ik hoop dat het snel opgelost geraakt!

 2. Lijkt mij vreselijk, en ik snap niet wat iemand denkt hiermee te bereiken.

 3. Wat erg dat je dit moest overkomen! Echt vreselijk!

 4. Hier word je toch naar van! Bedankt voor de info.
  Mocht er na jouw iemand anders volgen etc, gelijk online gooien in Facebook groepen etc.
  Ben je al lid van mijn Facebook groep De Bloggergroep…Ook erg handig als zulke belangrijke informatie daar wordt gedeeld.

  Groetjes

 5. Wat sneu zeg, had net een kijkje genomen op de copy website. Deze post staat er ook gewoon op, wat een triest persoon!

  • meganwols on 24 juni 2015 at 17:20 said:

   Heel triest dit.. maar ik vermoed toch dat er geen persoon achter zit die mij persoonlijk aanvalt.. heeft meer met affiliate programma’s te maken.

 6. Bleh echt heel naar om te lezen! Ik heb je daarom ook een mailtje gestuurd zodat er inderdaad aandacht hiervoor komt. Ik heb het (gelukkig) nog niet meegemaakt, maar hier moet inderdaad een einde aankomen, dit is echt een nachtmerrie voor een blogger! Ik wens je heel veel succes en ik hoop dat de site snel offline gehaald wordt!

 7. Blegh! Helaas kan je hier vaak weinig mee doen! Ook wij hebben copycats:( Makkelijker gezegd dan gedaan, maar niet te veel tijd en energie in stoppen! You’re the best!xx

 8. Wat vervelend dit en erg na. Goede stappen ondernomen dus hopelijk is het snel opgelost.

  Bedankt voor het delen en succes <3

  XxX
  http://www.wendyvansoest.com

 9. oh wat erg! Lijkt me zelfs een beetje creepy.. ik weet hoeveel tijd er in het schrijven van een blog gaat zitten, dus dat het van je gekopieerd wordt is verschikkelijk!

  Hopelijk wordt het snel opgelost!

 10. Zo oneerlijk! Frustrerend! Goede post. Dank je wel.

 11. hé, wat? Zie ik nou scheel of heeft je copycat ook deze post gedubliceerd waarin ze zelf ontkracht wordt??

 12. Gadverdamme….. Wat balen zeg ! Jammer dat je de whois informatie van het domein inderdaad niet kunt achterhalen, anders had je ook meteen een naam gehad.

  Sommige mensen denken dat wanneer ze content copyen het goed is voor hun website, maar dat is niet het geval. Zulke websites krijgen een dublicate content verhaal en google weet wel welke site eerder iets schreef dan de copysite.

  Maar goed het gaat ze inderdaad meer om de bezoekers, In hun code zie ik ook affiliatie links naar Aliexpress etc , dus het is waarschijnlijk iemand die zo “bezoekers” naar zijn of haar affiliatiewebsite will halen.

  • meganwols on 24 juni 2015 at 17:17 said:

   Hi Miss Mags, dankjewel voor je aardige reactie. Zo vervelend inderdaad ! Helaas is het nog niet opgelost, maar ik hoop dat dit snel gebeurd..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!