Croptop Trend

DSC_3055RSP

De croptop. Vorig jaar een hit en deze zomer zet de trend zich voort. Ik heb er moeite mee. Waarom? Ik ben gezegend met een strakke buik waar ik bar weinig buik oefeningen voor hoef te doen – ja sorry, ik ben er zo één – en toch houd ik er niet van om mee te pronken. Toch vind ik het super tof staan.. 

DSC_3057RSP

DSC_3060RSP

De Kardashians hebben geloof ik niets anders dan croptops in hun walk in closet. Het liefst draagt Kim 1 kleur rok en top waarbij je een ienieminie randje buik tussen ziet. Ik vind het heel mooi. Maar zelf dragen? Ho maar. Het ligt denk ik vooral aan de lengte van de top. Ik vind het prima om een ‘randje’ buik te laten zien, maar niet constant. Daar voel ik me niet comfortabel bij.. Is dat gek?

DSC_3029RSP

DSC_3077RSP

Een echte meeloper ben ik nooit geweest. Dat ik dus niet meedoe aan de meeste trends zal niemand verbazen. Wel vind ik het interessant om na te gaan wanneer een trend voor mij OK genoeg is om het ook te proberen. Zo doe ik dus al een jaar over de croptop. Omdat ik niet kan achterblijven probeerde ik deze trend uit in een outfit van Lofty Manner.

DSC_3033RSP

Nog zo’n trend buiten mijn comfort zone. De platte schoenen onder een rok.. Ik moest er niet aan denken (!!) Bij een rok horen pumps. Klaar. Totdat ik inzag dat je een rok heel sportief maakt met een leuke sneaker eronder. Ik probeerde het uit en moet eerlijk bekennen dat ik deze trend graag volg..

DSC_2976RSP

DSC_3017RSP

Wat is dat toch met trends? Ineens zie je een bepaalde outfit of samenstelling. In het begin gek en praat je erover alsof het een schande is, maar later doe je vrolijk mee.

Heb jij een trend waar je nog aan moet wennen?

Outfit by Lofty Manner
Jewelry by Viva by Tendenza
Shoes by R&R Fashion
Photos by Renée Streefkerk Photography
Make up by Flormar Cosmetics

Comments

Comments

2 Thoughts on “Croptop Trend

  1. Love het rokje! En de croptop natuurlijk 🙂 xo

  2. Renate on 26 augustus 2015 at 14:04 said:

    Ziet er top uit meid! Gewoon dragen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!