Dream big

Little girls

Het is echt waar. Sneller dan ik me ooit had kunnen voorstellen, maar het gebeurd. Ik voel me blij en gelukkig. Het is soms een struggle hoor.. deze blog. Want waar moet ik nu weer over schrijven? Iets wat jullie interesseert en ik later een reactie op krijg dat het gelezen is. Dat jullie het leuk vonden om te lezen. Dat mijn woorden iets voor jullie betekenen en jullie ook echt op zoek zijn gegaan naar die  schoenen, of ‘ hoi’  hebben gezegd omdat ik hierover geschreven heb..Want daar gaat het mij om, niet alleen de leuke plaatjes maar vooral de letters die ik achter elkaar intyp zodat er woorden geboren worden die iets betekenen. Niet alleen voor mezelf, maar juist voor jullie. Door deze woorden komen er super leuke dingen aan die ik zo graag met jullie zou willen delen, maar nog eventjes geduld…

Ik ben ergens achter gekomen, wat ik een hele lange tijd was vergeten. Puur omdat ik het niet heb gedaan, en niets in mijn omgeving ervoor gezorgd heeft dat het gebeurde. En ik geloof ook dat ik er zelf niet voor openstond, ik ben alleen maar bezig geweest met andere zaken, die ook belangrijk voor mij waren. Na mijn opleiding snel aan een baan komen bijvoorbeeld. In deze baan groeien en kansen pakken. Die ik ook (bijna) allemaal gepakt heb hoor, en waar ik nog steeds heel trots op ben. Want op mijn leeftijd internationale contracten beheren als Key Account Manager, *ik geef mezelf een schouderklopje*.

Dream big

Maar als je dat allemaal in het licht zet, en je nagaat wat jouw leven nu nog spannender maakt en waarvoor je doorgaat zijn natuurlijk je dromen. En daar kom ik ergens achter. Wanneer je eenmaal jouw creatieve brein weer terug vind, na al die jaren, komen de ideeën vanzelf. En wanneer je je omringt met mensen die ook zo creatief en grenzen verleggend bezig zijn des te meer. Dan leg je zelf die grens ook steeds verder weg. Ik durf weer te dromen. Er is niets gebeurd waardoor ik dit een hele lange tijd niet heb gedurfd hoor, wat ik al zei; ik was het simpelweg vergeten..

 When it rains, look for RAINBOWS.. When it’s dark, look for STARS

Van nature ben ik bescheiden, soms ook niet, want om mijn huidige functie zo uit te diepen zoals ik hierboven doe heb ik even moeten nadenken. Maar je mag best trots zijn op jezelf en je prestaties? Maar wees ook vooral trots op wie je bent en wat je nog allemaal gaat bereiken ! Want dat maakt het leven natuurlijk een stuk aangenamer, droom.. Wees positief en zie de bekende beren niet op de weg. Droom van mooie dingen, grote dingen.. En als je het echt heel graag voor elkaar wil krijgen, gebeurd het. Kijk maar naar mij, onee.. jullie moeten nog eventjes geduld hebben….

Happy Sunday !!

 

 Follow me on Bloglovin’

 

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!