Dress Red Day

Dress Red Day

Al eerder schreef ik een blog erover. Voor extra aandacht en bewustzijn. Vandaag is het zover. Als het goed is zijn we allemaal een klein beetje gelijk vandaag. Draag jij ook rood?

Dress Red Day
Dat de kleur rood jou niet staat is geen geldige smoes. Er zijn namelijk zoveel soorten rood dat er altijd wel een tint in jouw straatje valt.. Zelf ben ik dol op de bordeaux getinte variant. Ik heb veel kledingstukken in mijn kast hangen in deze kleur en ben bang dat hier nog veel bij zullen komen. Vorige week ben ik namelijk gaan winkelen en zag mijn lieveling najaarskleur veelvuldig terug (!!) – yup, ook in mijn winkelmandje 😉

Dress Red Day

Met de outfit die ik vandaag deel laat ik jullie zien dat je ook met een simpel t-shirtje en rode details een rode outfit bij elkaar kunt sprokkelen voor vandaag. Het t-shirt vond ik vooral erg grappig door de tekst ‘Not Yet Famous’, een dikke knipoog naar mijn blog.

Dress Red Day

De broek heb ik ook recent gekocht, bij Preferido in Almere. Het merk komt uit Denemarken. Dit verklaarde meteen waarom ik deze uit het rek koos, ik ben dol op Scandinavische merken. Wat ik vooral zo leuk vind aan deze broek is dat ‘ie zowel casual als netjes gedragen kan worden. Een soort joggingbroek met een stoer en chique randje.

Dress Red Day

Dress Red Day

Dress Red Day

De outfit zou wat mij betreft niet af zijn met deze killerheels. Ze zijn best hoog, maar lopen zo heerlijk! Je hebt niet eens in de gaten dat je op zulke hoge pumps loopt. De kleur komt natuurlijk perfect uit voor vandaag maar past ook heel goed bij mijn nieuwe shirtje van H&M. De schoenen zijn gemaakt van echt leer en verkrijgbaar bij Preferido. Ze zijn custom made en daarom niet overal verkrijgbaar. Naast rood zijn ze ook verkrijgbaar in de kleuren zwart en beige. Ook als korte laarsjes vind je ze terug bij Preferido in Almere.

Dress Red Day

De foto’s maakte ik trouwens samen met blogger Mary Josie. We hadden super geluk met het weer én de locatie, dus hebben mooie plaatjes kunnen maken.

Hoe zien jullie outfits eruit op ‘Dress Red Day’ ?!

T-shirt by H&M
Trousers by Preferido Almere (brand )
Heels by Preferido Almere
Bag by La Carrie (soon more about this Italian brand on the blog)
Watch by Michael Kors

Comments

Comments

5 Thoughts on “Dress Red Day

  1. Renate on 3 oktober 2015 at 08:17 said:

    Love the outfit 😍

  2. Ahh, de foto’s zijn echt mooi geworden! Was gezellig 🙂

  3. Leuk Megan, die kleur staat je erg goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!