DRKS

DRKS

Ik ben gek op sieraden. Maar dan ook werkelijk GEK op sieraden. Ooit ben ik een kerstboom genoemd omdat ik naast een ketting, meerdere armbanden, aan bijna elke vinger een ring en grote opvallende oorbellen droeg. Na dit moment ben ik ook gaan nadenken of ‘less is more’ ook voor het dragen van sieraden geldt. Mijn conclusie is een dikke vette JA. 

Het zit ook in de familie, allemaal eksters die er als de ‘kippen’ bij zijn wanneer er iets blinkt of pronkt om de nek, vingers of polsen. Over het algemeen kopen we met zijn allen ook vaak sieraden, denk maar na wat je als laatste hebt gekregen voor je verjaardag of een speciaal moment? Bij mij drie jaar achter elkaar oorbellen, kettinkjes en natuurlijk Oktober 2014 het pronkstuk tot nu toe, dé ring der ringen !!

Máár je hebt sieraden en juwelen. Waar ik vandaag over schrijf zijn van een hoger kaliber en verdienen het om als juweel, nee als ‘pronkstukken’ één voor één, behandeld te worden..

DRKS

Inspiratie zoekend struin ik rond op de ‘Love and Marriage Beurs’ in Amsterdam. Totdat mijn, inmiddels goed getrainde, ekster ogen gelokt worden door blinkende parels en kristal. Een ontzettende lieve dame, gekleed in pastel roze jurkje met pérfect matchende accessoires, komt mijn kant op en vertelt ronduit over háár sieraden. Ze ontwerpt en maakt alles zelf onder de naam ‘DRKS’ (uitsprekend als ‘Derks’).

DRKS

DRKS

Van Nederlandse bodem met een charisma van internationaal top niveau. De pasteltinten vliegen me om de oren en het liefst neem ik alles mee tijdens deze eerste ontmoeting. Het is liefde op het eerste gezicht en ik zie mijn totale plaatje op mijn grote dag al volledig voor me. Gehuld in witte jurk (oeps, ik verklap hiermee de kleur) en behangen met DRKS sieraden. Of geldt mijn ‘less is more’ idee nog?

DRKS

DRKS

Wanneer ze uitlegt dat ze niet alleen juwelen en accessoires maakt voor bruiloften, schiet ik meteen in mijn enthousiaste modus. Dit betekend dat er een kleur verschijnt op mijn wangen, ik snel (en héél Rotterdams) ga praten, mijn ogen nóg groter worden en een glimlach van oor tot oor mijn gezicht versiert. Ze haalt kettingen tevoorschijn die elk meisje om haar hals wil dragen. In kleuren combinaties waar ik compleet van slag door raak.

DRKS

DRKS

DRKS

Ik heb een enorme kleurentic en wordt daarom blij van gesorteerde M&M’s, een kledingkast volledig gerangschikt op kleur en waar ik nu achter kom, ook van sieraden die qua materiaal en kleur zo ontzettend goed bij elkaar passen, dat mijn koopdrang op hol slaat (!!).

Het gebruik van schitterende materialen die ze zoveel mogelijk uit Nederland en Europa halen. Maar soms genoodzaakt om bijzondere parels in Maleisie, Thailand en nóg verdere oorden in te kopen. En deze moeite is duidelijk zichtbaar. Alleen het beste materiaal is goed genoeg. De combinatie van uitstekende kwaliteit en het handwerk met liefde uitgevoerd, maakt de juweeltjes tot snoepjes waar je niet uit kunt kiezen.

DRKS

DRKS

Miriam Derksen, de dame met pastel roze jurkje, blijkt de designer én founder van DRKS. In 2013 stopt zij met werken als advocaat en wordt – eindelijk – fulltime sieradenontwerper. Een stap waar ik ontzettend veel respect voor heb. Vrouwen kunnen tegenwoordig uitstekend hun eigen ‘mannetje’ staan. En dit bewijst Miriam maar al te goed met haar collectie van DRKS. Met ruim 15 jaar ervaring in het ontwerpen van sieraden heeft ze inmiddels een eigen stijl neergezet, die duidelijk naar voren komt.

DRKS

DRKS vind het belangrijk om items te creëren die de drager een luxe en elegant gevoel geven. En dat is te zien én te voelen aan de unieke stukken. Elk sieraad is authentiek en uniek in zijn soort, net als elke vrouw. Daarom kunnen er kleine verschilletjes zijn in jouw DRKS en de productfoto in hun webshop. Ik hou daar gewoon van; een uniek sieraad die niemand anders heeft !

Door middel van DRKS inspireert Miriam vrouwen om hun outfit van meer kleur te voorzien en bovendien meer te durven combineren. En in de sieraden wordt nooit nikkel verwerkt. Kwalitatief hoogstaand materiaal, mooi design, verfrissende combinaties en prachtige kleuren.

Met de sieraden van DRKS zoek je geen ketting meer bij een outfit, maar een perfecte outfit bij de ketting.

DRKS

Speciaal voor Valentijnsdag heeft DRKS een super mooie aanbieding die je niet mag missen. De ‘Catch Love’  oorbellen zijn maar 25 euro ! Gemaakt van Preciosa kristal en silver plated elementen. Bij ontvangst krijg je deze schatjes in een luxe verpakt doosje met jouw persoonlijke boodschap. Wees er snel bij en bestel de ‘Catch Love’ oorbellen voor jouw geliefde, zus, vriendin, moeder of natuurlijk jezelf! (ik ben persoonlijk ook weg van de bijpassende ‘Catch Love’ ketting..) Via deze link kom je direct terecht in de DRKS webshop.

Valentijnsactie DRKS

In komende blogposts laat ik jullie zien hoe ik een DRKS combineer met de business look. Want laten we eerlijk zijn; die schitterende ketting, armband of oorbellen wil je niet alleen dragen bij een premiere of avondje uit. Je wilt elke dag optimaal kunnen ‘shinen’ en pronken (!!)

Stay tuned at Bloglovin’

Photography by Renée Streefkerk Photography
Jewelry sponsored by DRKS
Location by Princess Hotel Amersfoort

Comments

Comments

5 Thoughts on “DRKS

  1. Renée Streefkerk Photography on 13 februari 2015 at 13:16 said:

    Haha hilarisch weer Meg, met je Rotterdamse accent! Maar feit blijft, de jewels van http://www.drksonline.nl staan je prachtig! Ben erg benieuwd naar je fonkelende accessoires on your Wedding! Was leuk in Amersfoort @ Princess Hotel! xx

  2. Julia on 13 februari 2015 at 13:00 said:

    Die sieraden zijn geweldig! Ga straks gelijk even kijken op de site van DRKS! Supermooi! Mooie foto’s ook weer Megan!

  3. Wauw, de sieraden zien er echt prachtig uit zeg!! xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!