Een jaar verloofd !

Een jaar verloofd

Morgen zijn we exact een jaar met elkaar verloofd. En dat is een speciaal gevoel kan ik jullie vertellen. Een jaar geleden waren we samen in Tallinn, ‘onze stad’ vanaf 10 oktober 2014. Ik had niets in de gaten, totdat hij ineens voor me zat. Geknield en met een doosje achter zijn rug..

Gezien de bruiloft nog een paar maanden duurt, is het verloofd zijn tot nu toe goed bevallen. Het blijft leuk om te vertellen dat we gaan trouwen. Dat hij mijn man wordt en ik zijn vrouw. We noemen elkaar liefkozend ‘loafie’ – van verloofde – en ik pronk maar al te graag met mijn diamanten (!!) ring.

De foto bij deze blog is voor mij speciaal. Je zou denken, waarom in vredesnaam bij Nijntje? Het bekende konijn heeft er niets mee te maken, eerder de klederdracht die ze – is Nijntje een hij of een zij?! – hier aanheeft. We leerden elkaar zo’n 6,5 jaar geleden kennen; in Volendam. Op de stoep voor het hotel waar ik mijn afstudeerstage doorliep en waar een kledingwinkeltje een klant was van Mike die hij toen bezocht. Beiden woonden we al in Hellevoetsluis, zo’n 130 km bij de palingstad vandaan. Als dat geen meant to be is…

Nu is het al een jaar geleden dat hij me ten huwelijk vroeg. De tijd gaat snel. Dus ook het aankomende half jaar waarin we nog van alles en nog wat moeten regelen. De tijd gaat nu dringen. Laat het feest der voorbereidingen maar beginnen. Ik zal ook weer vaker bloggen over de aankomende bruiloft – houd daarom mijn blog aankomende zondag in de gaten – en jullie op de hoogte houden van ‘alle’ in’s en out’s. OK, niet alle natuurlijk – het blijft natuurlijk een verassing ;-)..

Benieuwd naar mijn trouw voorbereidingen? Volg me op Bloglovin’

Comments

Comments

2 Thoughts on “Een jaar verloofd !

  1. erwinwols on 9 oktober 2015 at 16:32 said:

    gefeliciteerd van Papsie !! xxxx

  2. Ineke on 9 oktober 2015 at 07:30 said:

    Van harte gefeliciteerd!!!! Idd het gaat super snel en dat betekend nog maar snel even genieten van het verloof zijn. 💍
    Xxxxx mamsie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!