Fashion Friday #3

Foto

Vandaag even geen lange teksten. Soms is dat ook niet nodig om een bepaald gevoel of idee over te brengen. Ik vind dat onderstaande foto’s voor zichzelf spreken. Maarja als ik eenmaal begin te typen…

Je ziet plezier, verwoord met een lach. Geluk wat terug is te zien in beweging in de foto’s. Maar vooral veel fashion. De kleur rood moest als rode draad door ons fashion avontuur in Parijs lopen. Je vind deze hippe kleur, want rood is helemaal terug van weggeweest, in kleine details zoals de nagels maar zoals hieronder ook in de outfit zelf. Met de Eiffeltoren op de achtergrond zijn de plaatjes helemaal compleet.

Nikkie

Voor deze shoot draag ik de metallic broek (spotted in Glamour) van Modström, die overigens heerlijk zit en ontzettend veel kleur kan hebben. Zowel beige als knalkleuren staan er perfect op. De fashionable top is van Nikkie en door de kwaliteit zit deze prachtig nauwsluitend om je heen. Ik vond de strepen rood met zwart, typisch Parijs dus moest deze top beslist mee in de koffer richting de stad van de liefde.

liebeskind

De riem en tas die ik draag zijn van Liebeskind, zoals de naam al doet vermoeden een Duits merk. Maar tegenwoordig vooral een internationaal merk te noemen. Liebeskind wordt namelijk sterk vertegenwoordigd in de Amerikaanse serie ‘The Face’ met o.a. Naomi Campbell en topfotograaf Nigel Barker die het merk graag dragen. Naast deze mooie riemen en tassen, hebben ze portemonnees, telefoonhoesjes en nog veel meer in hun collectie die elk jaar 6 x wordt vernieuwd (!!) Te koop bij Fabert de Wit

En dan het leren jasje, tja wat kan ik daar over vertellen. Iedereen heeft een leren jasje nodig in zijn of haar kast. Beslist waar ! Maar tot voor kort had ik er geen een.. ik kon namelijk die ene perfecte niet vinden. Na geshopt te hebben bij Fabert de Wit in Hellevoetsluis heb ik ‘m dan eindelijk gevonden. Van het merk Goosecraft, niet heel verassend gezien ik al een aantal bikerjasjes van dit gave merk heb hangen aan mijn kapstok. Nu ik dit leren jasje aan mijn collectie heb toegevoegd, kan ik me niets meer voorstellen zonder.. Ik heb ‘m ontzettend vaak aan en vind het meteen een hele stoere uitstraling geven aan je outfit. Echt een must have dus !

Do you follow me on Bloglovin’ ?!

Eiffel 1

 

Pearl

 

Cadeaus

 

Details

 

Eiffel 2

 

me

Comments

Comments

One Thought on “Fashion Friday #3

  1. Super mooie foto’s!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!