#Fashion in Paris

Fashion in Paris

Ik heb het eventjes voor jullie geheim moeten houden maar nu is het dan toch echt ‘out in the open’. Want de media heeft ons opgepikt en daar staan we dan, vol op de website onder het kopje of onder deze link:  ‘Drie ambitieuze dames uit Hellevoetsluis’…. Check it out !!

Samen met mijn vaste fotografe Renee Streefkerk en mijn goede vriendin Eve Riley zijn wij op reis gegaan naar de stad die werkelijk waar Fashion ademt. Voor speciale opdrachtgevers, en dit zijn zeker niet de minste, namelijk; Fashionstore Fabert de Wit & Jeroen van der Klis van Bizarre Design, zijn wij bepakt en bezakt op reis gegaan op een natte zondag middag…

Gezien onze creatieve breinen bij elkaar heel veel gave ideeën opleverden, en vooral veel enthousiasme, gingen we met een hele volle planning richting Parijs. Lees: een hele volle planning !! Want in 28 uur moesten we het hier gaan waarmaken. Ik overdrijf niet als ik zeg dat deze uren bestonden uit alleen maar shoots, omkleden en tutten…(hoe vervelend hihi) Want voor elke shoot wilden we er natuurlijk extra smashing uit komen te zien.

Er zijn fantastische, hoe kan het ook anders met zo’n top fotograaf en de mooiste outfits, plaatjes uit deze shoots gekomen maar ook hilarische momenten. Willen jullie deze volgen? Stay tuned op mijn blog ladies, this is just the beginning!

Follow me on Bloglovin’

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!