Favorite Instagrams

Instagram feed

Wanneer ik mijn ogen open doe, zoek ik meteen mijn I-Phone. Ik weet het, super super slecht, maar het is een tic die ik niet snel kan veranderen. Zeker met het hebben van een blog is het héél belangrijk om je social media up-to-date te houden. Ben ik nu al smoesjes aan het verzinnen? Oké, ik geef het toe; ik ben verslaafd aan mijn telefoon. Vooral Instagram klik ik vaak open. Ik scroll door alle leuke foto’s en zoek mijn favorieten op. Daarom leek het mij eens leuk om mijn favoriete Instagrams met jullie te delen!

Het is nog een kunst om je Instagram feed (jouw gedeelde foto’s) aantrekkelijk te maken. Vooral het gebruik van kleur en goede foto’s zijn hierin belangrijk. Tags en leuke teksten zorgen ervoor dat je foto meer opvalt bij jouw volgers, maar bij Instagram is de foto uiteindelijk het meest belangrijk.

Flamingo a day

Ik vind het vooral leuk om vrolijk wakker te worden met de gedeelde plaatjes, daarom is één van mijn favoriete Instagrams op het moment ‘A Flamino A Day’. Ik ben gék op diertjes en in de fashion zie je deze steeds vaker terugkomen in kledingstukken. Vooral de flamingo is heel populair. Bij ‘A Flamingo A Day’ delen ze grappige foto’s van speelgoed flamingo’s is leuke situaties.. Het leukste vind ik dat deze meid uit Amsterdam komt, en met deze simpele plaatjes heel veel volgers heeft gekregen!

MeganHess

Als ik goed had kunnen tekenen en meer gevoel voor fashion had gehad dan nu, had ik zeker ‘Fashion Designer’ wíllen worden. Maar helaas, ik kan niet zo goed tekenen en ben ook niet gezegend met een gevoel voor fashion die zo vooruitstrevend is om trends te zetten i.p.v. ze te volgen. ‘Megan Hess’ (must be something in the name) is een Fashion Illustrator voor merken als Chanel, Dior, Cartier en Tiffany & Co (!!) Haar illustrations zijn echt te gek en een hit op Instagram!

Luxedy

Voor een dosis inspiratie op het gebied van sieraden, which I love, kijk ik graag naar de Instagram van ‘Luxedy’. Ze hebben ongelooflijk veel verschillende merken en deze webshop groeit als een raket! Ik denk dat het voor veel meiden een droom is om zoveel sieraden bij elkaar te hebben en ze spelen in op de laatste trends. Door hun snelle levering kun je nu dus aan elke trend voldoen op het gebied van kettingen, armbandjes, ringen maar ook tassen en oorbellen..

Abikiniaday

Met een bikini obsessie kan ik natuurlijk niet door mijn Instagram scrollen zonder het volgen van verschillende bikini merken. Hoe super is het dus om een Instagram hier tussen te hebben die deze zomerse kledij voor je verzameld en je elke dag kennis laat maken met een ander merk?! ‘A Bikini A Day’ zorgt voor een gezonde dosis shopdrang.. Hebben hebben hebben!

Welke Instagrams volgen jullie?
Vergeet niet om jouw Instagram achter te laten, en volg mij!

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!