Flormar

IMG_5361

Op het gebied van make up heb ik zo mijn ritueeltjes, zoals jullie eerder hebben kunnen lezen. Maar ik sta open om nieuwe dingen uit te proberen. Een paarse eyeliner kan nog niet zo verkeerd staan, toch? Of bruine mascara en alleen de uiteindjes met zwarte mascara aantippen om je wimpers extra lang te maken. Of mijn periode met ultra vette wimpers naar bed, want een klontje vaseline zou wonderen doen voor het groeien van gezonde wimper haartjes (?!) Mijn vriendinnen hebben het geweten, iedereen moest eraan geloven. Ja zie je, ik heb toch best wel mijn uitprobeersels zo nu en dan.

En ik heb nieuwe uitprobeersels die ik jullie kan aanraden. Van het merk Flormar heb ik pas geleden drie producten getest. Puur voor de fun en omdat het tijd werd om sommige rituelen te doorbreken. Ik start met een blog over de CC cream.  Het gebruik van BB cream is mij niet onbekend. Vooral op de oneffen plekjes breng ik een BB’tje aan. Dat er ook een opvolger van bestaat – waar ze heel simpel de volgende letter van het alfabet voor gebruiken – had ik eigenlijk geen idee. 1 pot nat? Toch?

IMG_5324

Nou niet dus. Toen ik de CC cream voor het eerst opsmeerde – na m’n dagcrème uiteraard – zag ik er op zijn zachts gezegd bleek uit. Ik heb een licht getinte huid en hoewel professionals in een cosmetica winkel vaak genoeg een lichte foundation proberen aan te smeren, weet ik zeker dat ik donkerder ben dan het in eerste instantie lijkt. Dus het vinden van een juiste kleur, is een dingetje. Ik baalde van mijn volledig ingesmeerde gezicht met een veelte lichte kleur. Ik had ook beter moeten kijken.. Hoe vaak ik niet thuis kom met bruine mascara i.p.v. zwart, of een oogpotlood zwart met glitters?! Herkenbaar? Iemand?

IMG_5259

Blij verrast was ik toen het CC’tje langzaam donkerder kleurde en mijn sproetjes weer tevoorschijn kwamen. De twee ‘CC-tjes’ in de naam staan namelijk voor ‘Colour Correcting’. Hey, dat is handig! Mijn huid leek meteen een stuk matter, rustiger én gezonder. Bij een aantal oneffenheden heb ik het extra aangebracht waardoor deze direct minder opvallen. Ik gebruik de CC cream van Flormar nu een paar dagen en moet zeggen dat ik het al meteen aan mijn ritueel heb toegevoegd.

IMG_5304

Het verschil met de BB cream is meer dan alleen de letters. Een BB cream is vooral gemaakt voor de ietwat luie make-upper – like me. Een prettige combinatie tussen foundation en een dag crème. Verzorging en kleur in 1 potje – daar komt het op neer. De BB cream heb ik nu toch echt even verruild voor haar zusje. Ze blijft goed zitten en ik krijg er geen vette huid van, zoals eerder wel het geval was. Zouden jullie de Flormar CC cream ook willen uit proberen? Als jullie in de winkel aangeven dat je mijn blog gelezen hebt, krijg je mijn probeersels voor een zacht prijsje..

Gaan jullie de CC cream van Flormar testen?

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!