Flormar

IMG_5481

Zoals beloofd houd ik jullie op de hoogte van mijn nieuwste beauty hebbedingetjes. Ik heb drie nieuwe producten van het merk Flormar getest en vorige week de eerste al gedeeld! Heb je er iets van op gestoken? 

Het is dus tijd voor de volgende test. Iets waar ik wel van gehoord had, maar nooit de moeite voor genomen heb om eens te kopen en vooral te gebruiken. Net zoals het vorige Flormar product – een heuse CC cream – heb ik ook de Flormar Primer toegevoegd aan mijn ochtend ritueel. Hoelang ik nu voor de spiegel sta? Het zijn maximaal 5 minuutjes extra die de primer en CC-cream in beslag nemen en gezien het resultaat zeker de moeite waard (!!)

IMG_5479

Ooit een muurtje geverfd? Of je nagels met een echte knal kleur? In beiden gevallen gebruik je ook in deze situaties een primer – tenminste wanneer je het echt goed wil doen. Waarom dan niet voor je gezicht? Eigenlijk heel logisch als je het nu aan me vraagt. Een primer is een transparant goedje gemaakt van siliconen.. Klinkt heel creapy maar schijnt totaal niet schadelijk te zijn voor je huid. Je brengt het aan na je dag crème en vóór je make-up werk.

IMG_5499

Wat me het eerste opviel is dat mijn gezicht heel glad en zacht aanvoelt met de primer. Dat is ook precies de bedoeling. De primer vult fijne lijntjes en vergrote poriën in je gezicht en zorgt voor een egale huid voordat je make-up aanbrengt. Gebruik je geen foundation, concealer of poeder? Dan heeft een primer weinig zin. Je kunt het wondermiddeltje natuurlijk ook alleen aanbrengen op bijvoorbeeld je T-zone (Je wat?! De meest vette zone bij veel van de dames tussen voorhoofd en neus) Je merkt direct verschil! Althans, ik wel.

IMG_5477

IMG_5497

Met een primer zorg je niet alleen voor een mooier resultaat, het blijft ook nog eens langer zitten. Dubbel plezier ! Als je eenmaal een primer gebruikt hebt, merk je het verschil wanneer je dit niet doet.

Voordelig shoppen bij Flormar
Nieuwsgierig geworden naar jouw resultaat? Je kunt de drie artikelen (CC cream – Primer – en ??) van Flormar heel voordelig kopen in één van hun winkels als je laat weten dat je mijn blog gelezen hebt.

Gebruik jij een primer?

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!