Hoe ik Flormar Fix Spray test

Flormar Fix Spray

Het is weer tijd voor een beetje beauty ge-blog. Ik heb al twee eerdere blogs gewijd aan het Turkse make up merk Flormar, die sinds een paar maanden een nieuwe winkel geopend hebben in Haarlem. Ik heb inmiddels twee producten van Flormar uitgeprobeerd en het is vandaag tijd voor de derde. Benieuwd naar wat ik heb getest?

Flormar Fix Spray

Toen ik het product voor de eerste keer zag vroeg ik mezelf af wat ik ermee aan moest. Was het haarspray of las ik de opschrift echt goed? Make up fix spray. ‘Moet ik dit echt op m’n gezicht sprayen?’ Vroeg ik aan m’n vriend. ‘Is dat wel veilig?’ Ik had er werkelijk nog nooit van gehoord. In principe spray ik elke ochtend haarlak in m’n haar en vraag ik me nooit af of dit wel zo verantwoord is om te doen.

Flormar Fix Spray

De eerste keer sprayen voelde dus heel onnatuurlijk en ik moet toegeven dat ik niet helemaal zeker was of dit wel zou helpen. Want waar is het voor? Net als bij haarlak, maar in dit geval om je make up langer feilloos te laten zitten. Dus je oogschaduw op je ooglid en je mascara op je wimpers.. Spray het zo’n 30 centimeter van je gezicht af en doe je ogen dicht. Spray de eerste keer in een T-vorm en erna als een rondje op je gezicht. Je ziet er niks van, maar er verschijnt als het ware een extra beschermlaagje over je gezicht.

Flormar Fix Spray

Na een dag werken moet ik toegeven dat ik echt verschil merkte. Vooral m’n foundation en blush zag er nog verbazingwekkend goed uit. Alsof ik tussentijds ‘bij gepoederd’ had – Als échte beauty blogger (ahum) doe ik dit namelijk nooit. Ik vind het zo’n gedoe om m’n make up overal mee naartoe te zeulen. Ik smeer het ’s ochtends zo secuur mogelijk op m’n gezicht zodat ik aan het einde van de middag nog OK eruit zie. Tussendoor zorg ik dat m’n mascara geen restjes achterlaat in mijn arcade boog en houd ik m’n wenkbrauwen nauwlettend in de gaten of ze nog in model zijn gekamd. Alleen een lipglosje wordt zo nu en dan bij-geglossed. Worst beauty blogger ever (!!)

Flormar Fix Spray

Ik moet eerlijk toegeven dat ik met deze fix spray een vertrouwder gevoel heb wat betreft mijn make up. En eigenlijk een logische stap om toe te voegen aan mijn ochtendritueel. Ik fix mijn look met fix spray.

Wil je deze spray van Flormar zelf eens testen? Wanneer je één van de winkels bezoekt en aangeeft dat je mijn blog gelezen hebt, ontvang je de CC creammake up primer en de fix spray (!!) – die ik getest heb – voor een heel aantrekkelijk prijsje…

Comments

Comments

2 Thoughts on “Hoe ik Flormar Fix Spray test

  1. Ik wil ook nog heel erg graag zo’n spray proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!