Fraai Feestje

DSC_2861RSP

Het komt vaak ter sprake. Bij mijn vriendinnen en ik. Het ‘stappen’ is niet meer zoals het vroeger is geweest. Tot in de late uurtjes aan de Pasoa dansend op foute bubbeling muziek. Vogel vrij genietend van een avond die langzaam ten einde gaat. Strompelend naar huis met de hakjes in de hand. Op blote voeten thuis komen om heel zachtjes de trap op te sluipen, waarbij de voordeur natuurlijk al te hard dicht valt… Wanneer genieten we nog van zulke avonden? Ik niet meer zo vaak moet ik eerlijk bekennen.

10269419_493743557428528_7543538268092975285_n

We worden allemaal wat ouder en willen niet meer persé de avonden/nachten van toen herbeleven. Maar het gevoel van een ontspannen avond met bekenden én onbekenden hebben we zo nu en dan gewoon nodig. Na een drukke werkweek is een borrel op de vrijdagavond voor mij vaak teveel moeite. Na het zien van de bank plof ik graag neer om pas in de late uurtjes er vanaf te komen.

flyer_fraai_september.indd

Tussen de vijftienjarigen op foute bubbeling muziek met die Pasoa is niet een ideaal beeld van mijn zaterdag avond. Nee, doe maar een wijntje met dance classics op de achtergrond. Omringd met vrienden en kennissen uit de omgeving. En vooral niet té laat – oei ik word echt ouder. Een ongedwongen sfeertje waarbij je mag dansen maar niemand gek op kijkt wanneer je een kletspraatje houdt met vrienden van vrienden of die oude klasgenoot van tig jaar terug.

AJ1A4525

Het weerzien van je eigen vriendengroep, maar vooral ook de vriendengroepen die door de jaren heen met elkaar verbonden zijn.  Een plek om iedereen weer eens tegen te komen tijdens een fraai feestje. Dát is Fraai. 19 september is voorlopig de laatste editie voor de komende periode. De zaterdagavond borrel van Voorne. De vaste club Fraai gangers zijn vast al op de hoogte. Maar twijfel je nog om te gaan? Sluit de zomer af op Havana Beach club omringd met je vrienden en een heerlijk drankje in de hand. Bij mij staat de zaterdagavond borrel genoteerd. Kom maar op met die Pasoa….

Fraai de Zaterdagborrel – 19 september a.s. ben jij erbij?

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!