Hästens Towel

DSC_4707RSP

Jaja, de ruitjes. De bekende blauwe ruitjes. Je hoofd wordt leeg, je ogen zwaar en je gedachten willen maar 1 ding; slapen. Je associeert ze meteen met een bed. Maar niet zomaar een bed. Een bed waarin je binnen enkele seconden ook écht ligt te slapen. Vanwege het comfort maar ook de totale beleving. Hoe fijn is het om deze beleving niet alleen in een bed te kunnen ervaren? Want zeg nou eerlijk, niet iedereen kan zich gelukkig prijzen met het blauwe ruitje in de slaapkamer..

DSC_4728RSP

DSC_4710RSP

Naast dat Hästens bedden heeft, kun je tegenwoordig van nog veel meer artikelen genieten met het modieuze ruitje en de goede kwaliteit zoals we van het Zweedse merk gewend zijn. Met deze handdoek op het strand hoef je niemand meer duidelijk te maken waar jij precies ligt te zonnen. Met één blik op het strand is het duidelijk. Je ligt er meer dan goed bij.

DSC_4713RSP

DSC_4731RSP

Vaak zijn strandlakens te kort. Niet zacht en ook niet echt hip. Niet dat dit een must is voor de meeste strandgangers, want zeg eerlijk Meg; je ligt er op! Persoonlijk vind ik een handdoek wél belangrijk. Maar dat komt omdat ik meer een zand ligger ben dan op een luxe strandbedje. En als het effe kan, liggen we ook trendy op het strand of bij een strandtent natuurlijk..

DSC_4724RSP

Over een strandtent en Hästens gesproken. Bij Bliss in Scheveningen kun je nu tijdens een zomerse dag heerlijk lui genieten van een plek in de zon op één van de Hästens hangmatten (!!) Dat bedoel ik, je hoofd wordt leeg, je ogen zwaar en je gedachten willen maar 1 ding…

Volg je mij al via Bloglovin’?

Beach towel by Hästens Nederland
Blouse by H&M
Dishes by Bitossi Home
Hat by own

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!