Mijn favoriete herfst accessoires

Fashion & Trends

Het is weer zover. De gure wind klinkt door de ramen en de straten zijn bedekt met oranje en gele blaadjes die met tientallen tegelijk uit de bomen waaien. Regendruppels vallen uit de lucht en helaas was het deze week al zover dat alleen mijn Goosecraft bikerjasje niet meer bestand was tegen dit herfstige weer. Gelukkig zijn er juist in deze herfstige tijd veel leuke accessoires die weer de kast uit mogen..

Bijvoorbeeld de laarzen. Het zal jullie niet ontgaan zijn dat de overknee laarzen dit jaar weer helemaal trendy zijn. Ze geven mode icoon Sylvie Meis hiervan de credits, maar persoonlijk vind ik de overknee laars nooit uit de mode geweest. Ik bel dol op zowel de variant mét hak als die zonder. Ze moeten wel echt strak zitten, anders is het een no-go.

Fashion & Trends

Ook de enkellaarsjes zijn deze herfst hotter dan hot. De chelsea boots – oeps, ik heb ze nog niet – hebben dit najaar een hoge hak en zijn vooral van kwalitatief goed leer gemaakt. Draag ze op mooie herfstdagen door je broek een beetje op te rollen zodat er nét een paar centimeter been tevoorschijn komt. Show them legs !

Fashion & Trends

Fashion & Trends

De warmere herfst of tussenjassen natuurlijk zijn ook niet weg te denken uit het herfstige straatbeeld. Persoonlijk draag ik die het meest, ook in het voorjaar trek ik het liefst een warmere jas aan naar buiten – de kou kleun die ik ben. Deze herfst zie je de jas in veel verschillende groene tinten maar heb ik ook spannende kleuren als burgundy en okergeel gespot! Je moet dus wel durven..

Fashion & Trends

En natuurlijk de sjaal. Eigen gehaakte sjaals zijn niet om aan te slepen maar ook de Ibiza look van afgelopen zomer wordt gewoon omgeturnd in een najaars variant. De sjaal die ik hier draag kwam net op het juiste moment. Mijn leren jasje voldeed niet meer aan zijn hoofdtaak; mij warm houden. Nu is dit ook een moeilijke opgave en daarom krijg ik vaak hulp van één van de velen sjaals uit mijn collectie.

Fashion & Trends

Fashion & Trends

Fashion & Trends

Deze bohemien sjaal vond ik bij Fashion & Trends online. Deze webshop speelt handig in op de laatste modetrends én weersveranderingen. Ze gaan op zoek naar de leukste musthaves in binnen en buitenland waarbij kwaliteit op nummer 1 staat. Zonder een heel verkooppraatje ervan te maken, moet ik toegeven dat de wekelijks veranderende collectie hier en daar een leuke bohemien touch heeft. Als je daarvan houdt is een bezoekje aan de webshop geen overbodige luxe. Betaalbare trends en een snelle levering, what else do we need this autumn?

Wat is jouw favoriete herfst accessoire?

 

Leren jasje by Goosecraft
Sjaal by Fashion & Trends
Oorbellen & armband by Jozemiek Sieraden
Trui by H&M

Comments

Comments

One Thought on “Mijn favoriete herfst accessoires

  1. Vooral die sjaal is leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!