Het aftellen is begonnen

Boho Shoot

Met aan het einde van de maand mei kan ik oprecht zeggen dat het aftellen nu toch echt begonnen is. Met nog minder dan 1 jaar op de teller kan ik met zoveel trots zeggen dat ik over een jaar een andere achternaam heb (niet dat ik mijn meisjes naam graag gedag zeg, wat ik waarschijnlijk ook niet zal doen..) en me iemands vrouw kan noemen, maar vooral mijn vriend wordt dan mijn man (!!)

Ik blijf me verbazen over het feit dat ik al jaren wegdroom bij de gedachte. Gehuld in witte jurk en tranen in mijn ogen, arm in arm met mijn lieve vader die me vervolgens weg zal geven aan de man van mijn dromen. Erna de plechtige woorden die we naar elkaar uitspreken en het omdoen van de trouwringen met bevende – en zeker weten in mijn geval – klamme handjes. Daarna het moment van dé kus. Hoe doen we die kus? Is het een zuinig en vooral net kusje, of maken we een showtje van? Omhelzen we elkaar, tilt hij me op en geven we een zoen zoals nooit eerder gezien? Het zal een langere kus worden vermoed ik.. niet een vluchtige ‘Hoi ik ben thuis schat-kus’.

Ik zal er van moeten blozen, zoals om zoveel, en erna mogen we elkaar dan in het echt man en vrouw noemen. We lopen vrolijk terug en de rozenblaadjes worden ons tegemoet gesmeten door de aanwezige familie en vrienden die al gooiend hun tranen wegvegen en ons met een glimlach alvast feliciteren. Het lijkt nog steeds allemaal zo surrealistisch, maar begin me toch langzaam te beseffen dat het geen fantasie meer is. Ik moet keuzes maken die er toe doen. Op deze dag zullen we voor altijd terug kijken met als het goed is goede herinneringen en een gevoel van geluk en vreugde.

Weddingring

Er moet nog veel gebeuren. De locaties hebben we in kaart gebracht en met bezichtigingen en offerte aanvragen zijn we inmiddels ook gestart. Het lijkt heel moeilijk om de juiste plek te kiezen, de juiste sfeer moet er zijn en alle wensen mogelijk. Het juiste bier op de tap en de etiketjes van de cola flesjes moeten rood. Dan denk je misschien wat een onzin, maar nee – het moet perfect. Ik wil geen Pepsi hoeven drinken wanneer ik een echte Coca Cola fanaat ben in hart en nieren. Tjah de suikers verrichten vooral daar goed werk..

Maar moeilijk schijnt het niet te zijn. Je hebt het gevoel of niet bij een locatie. Zie ik mezelf daar staan met mijn vader die nog eens vraagt of ik het wel zeker weet? En later teruglopen met Mike richting ons nieuwe leven als man en vrouw? Feesten mijn vrienden en familie erop los in die ruimte vol bloemstukken en feestelijke muziek? Toosten we met deze champagne glazen en eten we van dit bord? Keuzes zijn er om gemaakt te worden en gevoel is er om naar te luisteren. De rest volgt alsof het vanzelfsprekend is, althans; zo ging het er de afgelopen jaren wel aan toe in mijn trouw fantasie..

Samen

Photos by Anouschka Rokebrand
Styling by Redwhitebluepink

Comments

Comments

2 Thoughts on “Het aftellen is begonnen

  1. Oh Megan, wat spannend allemaal. En nog minder dan 1 jaar……..I can’t wait!
    Ik hoop van harte dat jullie jullie dag kunnen invullen naar jullie wens en dat het weer ook mee zal zitten! Succes met plannen, regelen! Xx

  2. Ineke on 30 mei 2015 at 09:31 said:

    Ik hoop dat het een prachtig jaar word na de grote dag toe!! Ook wij vinden het spannend en ook wij hebben in de afgelopen jaren weleens aan die grote dag gedacht. Met wat voor type man bijvoorbeeld. Ik kan je vertellen dat wij tot nu toe niet teleurgesteld zijn in de keuzen die je tot nu toe gemaakt heb………. Volg je hart en het is altijd goed, Liefie!!! Vergeet niet dat je moet genieten. We love you. Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!