About me

Introducing myself as myself

Lieve lezers,

Fashion bloggershoot

ik ben Megan, 26 jaar en woonachtig in de buurt van Rotterdam, oke vooruit ; Hellevoetsluis om precies te zijn, maar aangezien iedereen denkt dat dit in Zeeland ligt, heb ik het liever over een klein stadje onder Rotterdam. Al ben ik een echte Hellevoeter, of Hellevoetse, hoe je het ook wil noemen; ik ben hier geboren en getogen en woon hier nog steeds met heel veel plezier.

Waarom heb ik besloten om te gaan bloggen.. tjah, ik schrijf dit nu en bedenk me dat ik dat eigenlijk ook kan delen met jullie. Ik sta binnen mijn familie bekend als degene die alles mixt en matcht, het ‘zusje’ waar de riem bij de tas past en waaraan advies word gevraagd wanneer het gaat over kleding, sieraden, kortom mode en fashion. Maar deze blog gaat over veel meer dan alleen fashion, ook mijn mooie reizen die ik gemaakt heb en nog ga maken komen aan bod. De leukste plekjes in deze verschillende landen, maar ook binnen ons kleine kikkerlandje laat ik jullie de mooiste plekjes zien. Waar kun je het best shoppen of de lekkerste koffie drinken? Eigenlijk wil ik schrijven over alles wat ik leuk vind en wat mij bezig houd, en ik kan jullie vertellen dat dat heel veel is!

Al vanaf dat ik een klein meisje ben, met een vlechtje in mijn toen nog blonde haren, en fladderend als een vlinder door de tuin, houd ik al van schrijven. Het verzinnen van de meest dramatische verhalen, en dat moeders zich dan velen malen afvroeg: ‘hoe kom je aan die fantasie?’ Simpel antwoord; ‘geen idee.’ Het komt bij me binnen terwijl ik schrijf, en vind het vooral heel erg leuk om te doen.

Zelf volg ik veel verschillende fashion blogs, de prachtigste meiden komen op mijn Iphone voorbij die het vaak over dezelfde dingen hebben die trending zijn op dat moment, dit bracht mij op veel ideeën. Na een fantastische fashion blogger shoot met Renee Streefkerk Photography, kreeg ik nog meer inspiratie om een blog te starten. Na veel wikken en wegen heb ik het maar gewoon gedaan en ik hoop dat jullie het net zo leuk vinden als ik.

Liefs, Meg.

One Thought on “About me

  1. Colin (broer van) on 1 oktober 2014 at 17:34 said:

    Het zus!,

    Heel veel succes! Wanneer heb je je eerste iPhone topic?

    Xx mij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

error: Content is protected !!