Wat deed ik bij JoshV?

JoshV

Ik besef het maar al te goed. Met dit nieuwe blog bericht zal ik veel jaloezie losmaken. Voor de tweede keer op rij werd ik uitgenodigd om de nieuwste collectie van het modemerk JoshV – als een van de eersten (!!) – te bewonderen..

Niet alleen de nieuwste collectie, ook het vijfjarig bestaan en het nieuwe hoofdkantoor in Amsterdam werden groots gevierd op de bekende V-walk. Compleet met prachtige jaloersmakende modellen, de bekende Nederlanders die voor je voeten liepen en een DJ die heerlijke beats uit de speakers deed klinken.

JoshV

Ik ben gezegend met een verloofde die net zoveel van kleding en mode houdt als ik, dus een geschikte partner vinden om mij te vergezellen naar dit feestje was snel gebeurd. Al bij binnenkomst werden mijn blogger oogjes verliefd op de inrichting van het nieuwe hoofdkantoor. Een marmeren vloer, idem receptie en wit met gouden accessoires ‘all over the place’. Dat Josh smaak heeft en oog voor detail was me via haar Instagram account al duidelijk maar dit pand is iets om trots op te zijn. Na het inschrijven op de gastenlijst (!!) kregen we een heerlijk glas champagne en mochten we ons samenvoegen met het andere gezelschap op de eerste etage.

JoshV

Hier was duidelijk het feestje van start gegaan, bekende bloggers én Nederlanders zoals Victoria Koblenko, Xelly – waarvan je haar achternaam niet eens hoeft te vermelden om te weten om welke Xelly ik het heb – en Quinty Trustfull met haar knappe dochter – die overigens de hele show aan elkaar sprak – liepen voor en naast ons. Een speciale bar met ‘Disaronno’ cocktails verzorgden de nodige alcohol en na een kort rondje door het mooie pand begon de V-walk vol te stromen met perfect gestylde modellen. Ik vind het toch altijd onvoorstelbaar hoe ze ervoor kunnen zorgen dat al die meiden op elkaar lijken. Als een eenheid volgden de mooie kledingsetjes elkaar op.

JoshV

JoshV

Helaas zaten we dit keer niet prominent front-row maar moesten we aansluiten achter een dikke rij genodigden – het was enorm druk wat meteen de populariteit van JoshV verraad. Én uiteraard stonden er precies voor mij en m’n camera lens een paar bijzonder lange benen – serieus, haar stelten waren net zo lang als mijn hele lijf. M’n foto’s zijn dus niet wat je gewend bent, maar het gaat erom dat je een sneek peak kunt zien van de komende trends. Ik kan jullie vertellen dat ik veel groen tinten, sparkles en teksten gespot heb. Mooie jassen met écht bont en halve spannende wollen truien – ja je leest het goed, half omdat de achterkant korter is dan de voorkant en I like it ! Leren rokjes en idem broek – zelfs over elkaar heen gedragen en in het wit (!!) – en wat mij heel erg aansprak waren de business look pantalons, blazers en mantels to die for.

BRANDY BLACK

JoshV

Sinds dit jaar heeft Josh haar collectie uitgebreid met smaakvolle tassen en zelfs een aantal paar schoenen. Van sneakers en pumps met verassende teksten op de punt zoals ‘As If’. Behalve met de perfect verzorgde kledingcollectie voorspel ik dat Josh ook met haar accessoires hoge ogen zal scoren in modeland. Ik vond de collectie verfrissend, gewaagd en vooral erg stylish. Ik heb weer genoeg moois voorbij zien komen om op mijn verlanglijst toe te voegen.

BO-DIM-GREY

JoshV

Nadat Josh zelf ook de V-walk op kwam lopen om het welverdiende applaus in ontvangst te nemen, vulde de wit met spiegels beklede ruimte zich met stemmen van drie engeltjes. Og3ne – volledig gekleed in JoshV – zorgden voor een spetterende start van de afterparty. Wij stonden dichtbij hun apetrotse vader en achteraf vind ik het jammer dat ik geen foto gemaakt heb van hoe die man naar zijn dochters stond te glunderen. Na nog een paar drankjes en wat geklets met de andere genodigden was het voor ons weer tijd om te gaan. Met een leuke goodiebag op zak keken we terug op een gezellige avond, vol met inspiratie; Thanks Josh! 😉

*Photos most by myself
**Some from www.joshv.com / beeldbank JoshV.

Comments

Comments

One Thought on “Wat deed ik bij JoshV?

  1. erwinwols on 25 februari 2016 at 13:46 said:

    wat doe jij toch leuke dingen Meggie je bent goed bezig ! en Og3ne zijn zo goed !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!