Keep your hat up

Yeahhh !! De resterende foto’s van mijn Fashion Blogger shoot zijn binnen, en wow : ik sta versteld van mezelf. Hoewel ik niet erg fotogeniek ben, moet ik zeggen dat Renee meer dan haar best heeft gedaan om het wel zo te doen lijken. Waar de eerste foto’s mij lief laten overkomen, wat vooral komt door dat heerlijke aaibare baby-blauwe vest, heb ik voor deze tweede set gekozen voor een meer stoere look. Een skinny zwarte broek, hoge plateau zwarte laarsjes in leather look en een geweldig zittend shirt met drie kwart mouwtjes.

Het klinkt misschien verassend, maar juist over die shirts wil ik het even hebben. Je ziet deze wijdere shirts tegenwoordig overal; met grote teksten of de geliefde quotes. Ik vind het een super trend om aan mee te doen. Strakke jeans, een wijder t-shirt, gecombineerd met All-Stars of andere sneakers en je bent toch klaar? Als je ’s avonds nog weg wil trek je je hakken uit de kast. Persoonlijk hou ik van veel verschillende stijlen, maar in het weekend vind je me toch het meest in iets simpels. Dit shirt heb ik in April gekocht bij een super toffe winkel : Gina Tricot. Voor mij toen nog onbekend, dus toen ik deze geweldige winkel binnenliep heb ik even goed huisgehouden. Een oase van pasteltinten veroorzaakten de welbekende hysterie van gevoel dat je werkelijk alles moet hebben uit deze winkel. Het lijkt dan alsof ik in een andere wereld ben gestapt, een overweldigend gevoel waardoor ik met een andere ‘bril’ naar alle kleding kijk. Ineens vind ik alles mooi en wil ik alles kopen wat in die winkel hangt. Compleet gestoord natuurlijk, want zonder iemand die me tegen houd zou ik het nog doen ook!

De Zweedse winkelketen kenmerkt zich vooral door hun simpelheid; lekker zittende kleding hebben ze te koop voor een leuke prijs. Ik was dat weekend in Kopenhagen, wat een super leuke stad (!!), en ben stiekem de tweede dag nog terug gegaan om meer kleuren hiervan in te slaan. Helaas zijn ze (nog) niet vertegenwoordigd in Nederland, maar gelukkig wel online te vinden via: Gina Tricot

At Gina Tricot, we like to keep things simple. Our strength has always been keeping things simple, which applies to our designs and working methods alike. In 1997, we started a chain of stores offering commercially viable, feminine tricot tops. Fifteen years later, we’ve grown to become an international fashion destination offering clothing and accessories to fashion-conscious women in 28 countries.

Om deze look een extra edge te geven heb ik een jasje aangeschaft die perfect is voor de komende herfst. Het speelse printje gecombineerd met leren details in zacht roze en zwart geven precies het beetje stoere in deze outfit. ‘Just what I needed’ voor de Fashion Blogger shoot voor Renee. Dit model wordt ook wel een boyfriend blazer genoemd, het geeft dus niets als ze jouw maat niet hebben hangen; neem je gewoon een maatje groter, ook weleens lekker toch?

Wat niet te missen is dit najaar is toch echt de hoed. Om eerlijk te zijn vind ik mezelf te nuchter om met een hoed op boodschappen te doen bij de Appie, ik denk ook niet dat ik dit ooit zal doen, maar tijdens de shoot heb ik wel even kunnen wennen aan deze must have. Je ziet ze overal, en gecombineerd met verschillende stijlen. Hoeden zijn natuurlijk in allerlei vormen en maten te vinden, kies vooral een hoed die bij jou past. Ook niet iedereen komt ermee weg moet ik zeggen, maar als het je staat is dit je kans om eens iets nieuws te proberen. Met los haar of een zij vlecht. Tijdens de shoot hadden we genoeg bekijks, het leuke was dat men naar me staarden om te ontdekken wie ik was. Want ja, wie wordt er nou zomaar gefotografeerd midden op straat? Helaas, ik ben niemand bekend! De reacties waren allemaal wel heel leuk maar helaas hadden zowel Renee als ik geen visitekaartjes bij ons, anders hadden we ze nu het eindresultaat kunnen laten zien. Eigenlijk is het niets voor mij, zo midden op de dag en vol in de belangstelling te staan, dat verlegen meisje zit er toch in. Dus eigenlijk, vond ik het stiekem ook wel lekker om achter die hoed te kunnen verschuilen…

Hierbij de nieuwste foto’s:

 • Boots – H&M
 • Jeans skinny – Only
 • Shirt – Gina Tricot
 • Blazer boyfriend model – RiverIsland
 • Necklace – private
 • Hat – Boohoo
 • Earrings – RiverIsland
 • Watch – Michael Kors
 • Ring – Tisento
 • Bag – RiverIsland

 

Boyfriend blazer

Boyfriend blazer

It's all in the details

It’s all in the details

A brand isn't needed to be fashionable

A brand isn’t needed to be fashionable

Having so much fun

Having so much fun

Keeping Legs crossed

Keeping legs crossed

Comments

Comments

One Thought on “Keep your hat up

 1. Pingback: Burgundy Obsession | Freckles & Fashion

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!