Loafer Love

Floaters

De vogels hoor ik fluiten, de tulpen bollen komen op in mijn kleine tuintje, en het zonnetje verschijnt door de wolken. Hoewel dat lekkere weer op sommige dagen ver te zoeken is (lees: regen en kou zijn nog té vaak van de partij). Maar, de lente is officieel gestart. Dat betekend ook weer tijd voor de kortere jurkjes, outfits zonder jas en de vrolijke kleurtjes die de kast weer mogen ontvluchten..

Hoewel ik een echte ‘pump lady’ ben, is er iets merkwaardigs gebeurd de afgelopen periode. Ik ben namelijk stapel geworden op de nieuwe trend. No heel.. De fase van ‘sneakers onder een jurkje’ ben ik nog niet tegengekomen en verwacht ik ook niet snel, máár het dragen van flats bevalt me beter dan verwacht.

Louboutins

95% van mijn schoenen collectie bestaat uit hoge hakken. Al vanaf jonge leeftijd liep ik met een boek op mijn hoofd om, 10cm van de grond verwijderd, recht te leren lopen. Geen grap, heb ik echt eens gedaan. En als je iemand uit mijn omgeving zal vragen om mij te tekenen, zullen ze zeker hoog gehakte schoenen op papier schetsen. In mijn ideale droom komen de bekende ‘rood gekleurde zooltjes’ vaak voor, om vervolgens badend in het zweet wakker te schrikken met de realiteit dat ik ze toch niet ‘echt’ heb gekocht. Even tussendoor: dat is het ergste van winkelen in je droom; het moment dat je beseft dat je niets van dat alles daadwerkelijk gekocht heb !!

Hakken geven mij, maar waarschijnlijk ook miljoenen andere vrouwen, een vrouwelijk en zelfverzekerd gevoel en met deze ladies voel ik me uiteraard een stuk groter dan ik werkelijk ben.. Helaas heb ik nooit de modellen lengte van minimaal 1.75 mogen bereiken, maar ‘duhh’ dat ik me groter voel omdat ik dat ook ben met een extra 10cm onder m’n voeten (!!)

Maar zoals ik al zei, de nieuwe trend bevalt me prima. Loafers, mocassins – sneakers en flats vliegen je om de oren. In allerlei leuke kleurtjes en met de meest schattige printjes. Vooral dierenprints zijn helemaal hot dit seizoen, maar ook andere te gekke details. Ik heb er een paar voor jullie uitgezocht..

Chiara Ferragini

1. Fashion blogger Chiara Ferragini heeft de trend gezet, met haar zelf ontworpen loafers met kitscherige uitstraling zoals een knipoog of een glimmende lipstick. Glitz & glam all over. 2. Loafers met een beestje erop, altijd goed !! Als dierenliefhebster moet ik een loafertje vinden die hierop lijken; een schattig vogeltje of nog leuker; een flamingo (!!) 3. Zelf ben ik niet van de standaard tijgerprint omdat het al gauw ordinair staat, maar des te leuker vind ik de wilde dieren prints die een tikkeltje anders zijn ingestoken, zoals hieronder. 4. De ‘old fashioned’ kwastjes op de voorkant van je oma’s schoenen, kun je weer ‘in fashion’ noemen. Dus oma, kom maar op met die fantastische nude schoentjes van je. They are mine! 

Loafer love

 

 

Benieuwd waar je deze heerlijke schoentjes kunt shoppen? Klik op de kleine afbeeldingen.

Welke vind jij het leukst voor deze lente?

Comments

Comments

One Thought on “Loafer Love

  1. O wat een leuke schoentjes!! Die met die knipoog vind ik echt super! Ik weet alleen niet of ik het zo snel zou kopen haha. Ik had twee weken geleden ook een paar schoenen met op de ene een o en op de andere een k. Stond wel echt leuk maar ik heb ze toch niet mee genomen twijfelde te veel haha. Misschien nog maar eens passen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!