Meet Fashion Sister Plum

Set 2

De volgende Fashion Friday staat alweer voor de deur, maar ik heb nog een aantal foto’s voor jullie achter gehouden.. Ik vond namelijk dat deze een aparte blog waardig waren omdat ze stuk voor stuk weer amazing zijn ! Het shooten in Parijs was zo leuk dat ik er niet over uitgepraat raak. Dit komt natuurlijk door de chemie met mijn reisgezelschap maar ook de magie van Parijs itself. Ik zie op allerlei blogs mooie plaatjes van de Eiffeltoren opduiken, die ouwe toeristische trekpleister raakt nooit out of fashion ! Ook wij hebben hier gebruik van gemaakt..Maar daar zullen jullie nog geduld voor moeten hebben tot de volgende Fashion Friday in de lucht gaat.. Voor nu heb ik minstens zulke mooie plaatjes, geschoten door Renée Streefkerk (WIN haar fotoshoot !!).

Tegenwoordig zie je overal de kleur terugkomen waar ik eerder een obsessie voor heb opgebiecht. Gelukkig heb ik momenteel een goed plan om te sparen omdat ik (kan ’t soms nog steeds niet geloven) ga trouwen (!!). Dus voor mij de hand op de knip wat betreft de burgundy / bordeaux fashion outfits en accessoires. Maar ik mag niet klagen want een van de outfits die ik gedragen heb in Parijs bestond uit deze heerlijke najaarskleur. Nouja, ongeveer dan..

Een klein tintje paars erin gemengd en je hebt de inmiddels net zo bekende kleur ‘plum’. Ik noem het maar een zusje van de oh zo populaire burgundy. Voor mij een net zo mooie kleur, met meer warmte maar wat minder uitdaging. Plum is iets meer verlegen.. Maar is prima te combineren met haar zusje, maar ook leuk met zwart en grijs tinten.. Waardoor de warme ‘plum’ een tikkeltje koeler wordt gemaakt en een winterse uitstraling is geboren.

Bij Fabert de Wit wisten ze naadloos aan te sluiten bij mijn fashion voorkeuren en eigen stijl. Je kunt mij werkelijk uittekenen in een lekkere trui of vest. Goed zittende skinny pants met mijn Allstars of met boots voor in de avonduren. De panter print is tevens een lieveling en ik ben niet de enige.. Hoewel ik de standaard print in bruintinten (je kent ze wel) spannend vind maar al snel in sommige combinaties trashy wordt ingeschat, is het daarom een beter idee om de panterprint in een andere kleur te gebruiken. Daarom was ik helemaal fan van de trui die Fabert de Wit mij heeft voorgesteld.

trui

Een super combi met de eerder gedragen broek (lees de 1e Fashion Friday: ‘Pakjesavond’) maar hierdoor werd het niet zo sexy. Een zwarte trui op een grijs / zilver broek is natuurlijk een beetje te normaal voor in Parijs. Op dit moment kwam het zusje ‘plum‘ om de hoek kijken. Haar meer verlegen uitstraling dan burgundy werd ineens opwindend en uitdagend. Just what we needed ! Door op de armen de stukken leer van dit heerlijke vest van Modström en de horizontale strepen werd deze outfit in 1 klap een van mijn favorieten. Geniet maar mee van de volgende plaatjes in de streets van Parijs..

#Total outfit is Modström, available @Fabertdewit.
#Shoes by Kens.

strong

arm

Zittend

shoes

kneeling

Set 2

Follow me on Bloglovin’

Comments

Comments

2 Thoughts on “Meet Fashion Sister Plum

  1. wow! I love this!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!