Mint15

Mint15

Mijn liefde voor sieraden begint serieuze vormen aan te nemen. Want na mijn review voor DRKS heb ik deze week wéér een review voor jullie klaar ! En wát voor een merk?! Wederom Nederlands, en jawel.. pastelkleurtjes in overvloed. Lees meer over deze schattige armbandjes hieronder..

Het merk waar ik een review voor heb geschreven is Mint15, je spreekt het uit als ‘Mint Fifteen’. Met de kleur ‘mint’ heb ik zeker iets, maar met deze fijne sieraden nog veel meer. In mijn website verwerk ik deze kleur vaak voor een frisse uitstraling. Dit is ook meteen het idee achter deze sieraden; een frisse en vrolijke look. En wat mij betreft, lekker zomers !!

Mint15

De kleur mint heeft ook een kalmerende en ontspannende werking, geeft balans en creëert optimisme. Helemaal waar dit Nederlandse merk voor staat. Niet alleen het logo en de sieraden zelf, ook de cadeau verpakking van Mint15 is aangepast op de vrolijke kleurtjes ! Ik word helemaal blij van zo’n leuk ingepakt pakketje, toch super om cadeau te doen? Of gewoon te krijgen?!

Mint15

Mint15 maakt niet alleen armbanden. Ook oorbellen, horloges, kettingen, beads-armbanden en iets wat ik heel handig vind; kant en klare armbanden sets (!!). Want ook deze zomer zijn de ‘volle’ armen helemaal hot. Behangen met armbandjes en het liefst zoveel mogelijk, maar die wel bij elkaar passen natuurlijk. Daar biedt Mint15 dus de uitkomst; een paar armbanden sets bij elkaar en jouw Ibiza look voor de zomer is gemaakt !!

Mint15

De jonge designer Emilie, gebruikt prachtige materialen zoals edelsteen, hout, glas maar ook Swarovski. Deze combinatie met het fijne design maken de sieraden tot een vrolijke eye catcher. Emilie is altijd al bezig geweest met kraaltjes en het maken van sieraden. Het zit dus echt in haar genen, waardoor ze in 2009 besluit haar webshop op te zetten. De hobby liep een beetje uit de hand en 6 jaar later is het haar fulltime baan !

Luna

LOF

Wéér zo’n powervrouw die op eigen benen staat met haar zelf gemaakte product. Dat maakt voor mij Mint15 nog specialer. Als jonge moeder freubelt Emilie er flink op los, want de verkooppunten schieten als paddestoelen de grond uit. En nog iets leuks, de armbandjes beginnen al vanaf 6,95 euro. Benieuwd waar je dit leuke merk kunt kopen in jouw buurt? Bezoek hier de website.

Mint15

Ben jij ook zo gek op zulke leuke armbandjes maar bijvoorbeeld een echte zilver of juist alleen maar goud drager? Mint15 heeft de meeste armbandjes in zowel goud als zilverkleurig. Super handig zodat het altijd bij jou en je overige sieraden past.

Persoonlijk ben ik fan van de beads armbanden! Dit is de breedste armband die ik hieronder draag. Ik vind ze super origineel en een echte Ibiza look hebben. Verkrijgbaar in zoveel kleurtjes dat ik niet meer kan kiezen..

Welke is jouw favoriet?

Mint15

Follow me on Bloglovin’

Ripped jeans by River Island
Top by LOF Fashionstore
Jewelry by Mint15
Watch by Michael Kors
Photos by Renée Streefkerk Photography
& Starring Luna (my cat)

Comments

Comments

2 Thoughts on “Mint15

  1. Renate on 22 februari 2015 at 14:16 said:

    leuk merk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!