My favorite views

Ik heb inmiddels al van zoveel mooie uitzichten kunnen genieten, waar ik jullie veel meer over zal vertellen tijdens volgende blogs. Ik probeer elk jaar twee verschillende, en het liefst verre landen, te bezoeken tijdens een mooie reis. Als ik de mooiste uitzichten naga in mijn gedachten komt New York meteen in mijn gedachten. In 2010 heb ik voor de tweede keer deze stad bezocht. Wat ik me gelijk herinner is de enorme impact die deze stad op mij gemaakt heeft. De drukte, hectiek, maar vooral de kou. Ga nooit in december naar New York, want je UGGS houden je echt niet warm genoeg !! New York is geweldig, en kijk eens dat uitzicht vanaf de ‘Empire State Building’ en tijdens een helikoptervlucht:

New York

Helicopter view

Met familie uit en nog steeds in Zuid-Afrika en mede daardoor een hechte band met dit prachtige land, kan Tafelberg niet ontbreken in mijn lijstje. Het uitzicht over deze prachtige berg, wat bijna geen berg meer te noemen is door de bizarre vorm, blijft mij raken. Het voelt als thuiskomen en daardoor weet ik dat er nooit een laatste bezoek zal komen aan dit land. Het zit al zolang in mijn hart gesloten en zal er niet meer uit gaan. Misschien heb ik het niet eens zelf hierin gestopt, maar zat het er al. Ik raad iedereen aan om dit mooie land te bezoeken als je de kans hiervoor hebt, ik beloof je ; je wordt verliefd.

Tafelberg

Als eiland fanaat kunnen strand en zee niet ontbreken, ik vind het heerlijk om over azuurblauwe zeeën te turen op parelwit zand. De witte kleur van het strand in combinatie met het blauwe water en groene palmbomen, creëren voor mij het perfecte plaatje. Rust, zon en het geluid van het water. Dit gevoel overkwam me dan ook volledig op Curacao. Op het strand ‘De Grote Knip’ zag ik mijn perfecte plaatje. En zeg eens eerlijk, blauwer dan dit kan toch niet?!

Grote Knip

Je zou bijna denken dat ik alles heb beschreven over mijn weekendje Tallinn, in Estland. Niets is minder waar.. Hoelang kan iemand teren op een weekendje weg? Op dit weekendje Tallinn ga ik zeker heel mijn leven teren, en dat is niet overdreven. Het land maar zeker deze stad heeft zoveel indruk op mij gemaakt. De historische gebouwen en geschiedenis die er ligt tussen de kiezels in de verschillende steegjes. Spontaan ben ik een soort globetrotter geworden door de charme van deze eeuwenoude stad. Het bezoeken van kerken heb ik nooit gedaan, maar hier was dit het eerste wat ik deed !! En meteen de hoogste kerktoren van Tallinn (124m), met het mooiste uitzicht over de stadsmuur.

Tallinn

 Welk uitzicht zullen jullie nooit meer vergeten?

Follow me on Bloglovin’

Comments

Comments

8 Thoughts on “My favorite views

 1. Renate on 31 oktober 2014 at 19:36 said:

  En er mogen weer wat plaatsen op mijn to do lijst!!

 2. Renate on 31 oktober 2014 at 19:35 said:

  En er mogen weer wat plaatsen op mijn to do lijst!!

 3. Wauw super mooi en allemaal weer zo anders ook(:!

 4. Even though i didn’t understand a single word, wanted to tell you that the views are breathtaking! Amazing photos 🙂

  http://feelthetraveling.blogspot.com

  • meganwols on 30 oktober 2014 at 09:37 said:

   Hi Olga, thanks for your sweet words. I might write in English so you can understand the story as well hihi. Please keep reading because I will write more about my travels and post more beautiful photos !!

 5. Mooie foto’s! 🙂

  Liefs,
  Joyce

 6. Ik geniet zo lekker mee van al die mooie uitzichten! Blijf maar lekker reizen, Megan, dan krijg ik het gevoel er ook te zijn……..zeker zoals jij kan vertellen. Xx

 7. Ineke on 29 oktober 2014 at 08:46 said:

  Heerlijk om te zien dat je zo can het leven geniet. Bedankt voor het Deen van die mooie plaatjes. Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!