Ode Aan Mijn Blog

Blog

Een klein jaartje ben ik met je bezig. Steeds meer mensen in mijn omgeving hebben de updates op mijn sociale media kanalen – bijna dagelijks – inmiddels geaccepteerd. Of ze zijn het ‘gewend’, dat is iets anders. De grapjes en opmerkingen die over je gemaakt worden, heb ik allemaal wel gehoord. Want hoewel men ‘snapt’ wat jij bent, kan ik volgens hen over álle onderwerpen ‘ns lekker bloggen’. Zoals een verjaardagsfeestje van kennissen, afscheidsborrels van collega’s en boodschappen doen bij de Albert Heijn – Ja natuurlijk, leuk om terug te lezen voor mijn lieve volgers.

Social media

Ik heb het vaker over de geweldige dingen die op mijn pad zijn gekomen dit afgelopen kleine jaar. Ontmoetingen met interessante mensen – ook minder interessante mensen 😉 – kansen die ik gepakt heb en ook niet gepakt heb. Meetings met bekende en onbekende merken, verzinnen van optimale samenwerkingen, het ontdekken van nieuwe merken en bovenal het opzetten van mijn eigen onderneming (!!)

Jij – mijn blog – hebt tot nu toe zoveel mooie dingen opgeleverd die ik nooit had willen missen. Maar ik zal eerlijk zijn, ik vervloek je ook heel vaak. Je kost me zoveel tijd en energie. Zoals nu, last minute ben ik als een gek aan het typen; want ’s ochtends vroeg móet een nieuw artikel online. En dan mag ik blij zijn dat de woorden me te binnen schieten en ik aan 1 stuk door dit artikel schrijf. Ik kan ook uren naar mijn beeldscherm turen en je al 10x afgesloten hebben met het idee dat ik ermee stop. Ja echt, ik stop per maand gemiddeld 4x met je. Maar wees maar niet bang, erna vind ik een nieuwe aanvraag in mijn mailbox en bedenk ik me dat ik zo gelukkig word van het schrijven. Zo gelukkig word ik van jou.

Hastens

Het allermooiste en hetgeen waar ik elk kwartaal zo trots als een pauw en eigenlijk vol ongeloof naar kijk, zijn mijn columns in ons gemeente magazine ‘Hellevoeter’. Mijn vaste column (!!) heb ik te danken aan jou. Elke drie maanden valt dit prachtige magazine op de mat bij alle huishoudens in onze gemeente, met mij op pagina 39.

Deze laatste editie heb ik zelfs een extra artikel voor pagina 21 mogen schrijven, over een speciaal onderwerp. Jou! Ik moest eens uitleggen wat dat ‘bloggen’ inhoudt. Niet dat je het artikel niet meer hoeft te lezen – integendeel – maar het komt er kort op neer dat alles te maken heeft met het volgen van een passie. Dat raad ik ook steevast iedereen aan. Bedankt dat jij mij dit hebt laten inzien. In ruil daarvoor beloof ik je om niet zomaar te stoppen.. #pinkyswear

Benieuwd naar mijn vaste column en artikel in het ‘Hellevoeter’ magazine?
Klik op deze link.

Comments

Comments

2 Thoughts on “Ode Aan Mijn Blog

  1. Ineke on 1 oktober 2015 at 08:39 said:

    Liefie!!! Natuurlijk , ik ben je moeder en ik vind meestal alles wat je doet geweldig. Dat zeg ik nooit zomaar in het openbaar….. Dat weet je, maar ik kan met recht zeggen dat wij , papa en ik, super trots zijn op je en vinden dat het schrijven op je lijf geschreven is. ❤️

  2. michelle on 1 oktober 2015 at 08:14 said:

    Mooi geschreven Meg. Je doet het super goed en je mag trots zijn op jezelf, je hebt al heel veel bereikt !

    XX

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!