OOTD 1

Voque OOTD

Als je blogt, kun je niet om de OOTD heen. Ik moet jullie eerlijk bekennen dat ik deze afkorting echt heb moeten Googlen (!!) maar kan jullie daarom nu wel vertellen wat het betekend. Het gaat namelijk om de “Outfit Of The Day”. Eigenlijk kan ik mij niet voorstellen dat jullie mijn outfits dolgraag willen zien via dit rubriekje op mijn blog. Maar het gaat hier om Fashion, en als je je eigen kleding niet showt, tjah who does it for you?

Overdag werk ik fulltime en bezoek ik klanten die door heel Nederland gevestigd zijn. Ik heb een buitendienst functie en ben een visitekaartje voor het bedrijf waar ik werk, ik moet er dus altijd representatief uit zien. Omdat ik een broekpak vaak zo ouderwets vind lijken, kies ik er zelf altijd voor om mijn outfits wel wat hipper te dragen. Ik ben tenslotte pas 25, en wanneer je dicht bij jezelf blijft met je kleding voel je ook het meest zelfverzekerd. Ik kies sowieso altijd de ochtend dat ik opsta pas wat ik aan wil doen. Het kan namelijk een groot verschil zijn met hoe ik me in de avond voel, en hoe ik er in de ochtend voor sta. Ik mag mezelf geluk prijzen met een kleding kamer, en ook nog eens een goed gevulde. I know; ‘ik ben enorm verwend en bevoorrecht.’ Ik sta dus elke ochtend in deze kamer tussen mijn rekken te zoeken naar een leuke combinatie. Zoals denk ik zoveel meisjes wil ik altijd een nieuwe combi bedenken, je zult mij dus niet snel zien met iets wat ik meerdere malen aan doe bij elkaar. Ik denk dus niet in bepaalde sets, eigenlijk juist niet ! Verder heb ik een enorme kleuren tic, dus hou mijn outfits vaak rustig door niet teveel kleur met elkaar te combineren. Op het voortgezet onderwijs waren zelfs meer dan 2 kleuren bij elkaar uit den boze !! Hoe ik erbij kwam, geen idee. En surprise surprise.. Mijn kleding kamer is dus ook gerangschikt op kleur (beetje sick is het wel, geef ik toe).

Short pants

Mijn OOTD bestaat vandaag uit een driekwart pantalon, het liefst had ik een vouw erin gestreken maar hier had ik echt geen tijd meer voor. Ik heb deze broek pas geleden gekocht en ben er ontzettend blij mee. Doordat de broekspijpen ophouden bij mijn enkels maakt deze broek elke outfit meteen een stuk vlotter en moderner. Jeans trek ik nooit aan tijdens mijn werk, dus zijn deze broeken ideaal. Hierop heb ik een blousje aan in een kleur die je steeds vaker zult zienn namelijk ; smaragdgroen. Hier over heen heb ik een lekker lang vest met leather look mouwen aangetrokken. Ik ben gek op vesten met een ‘waterval’ kraag, persoonlijk vind ik het mooist om hetgeen wat je eronder draagt strak is, zodat het geheel niet te druk word. Niet teveel tierelantijntjes op je shirt dus. Het leuke aan dit vest is dat de  ‘waterval’ aan beiden kanten op een andere manier gebreid is waardoor de kleur anders oogt.

Top down outfit

Zwarte pumps eronder, haar in een hoge staart en klaar ben ik ! Het ligt natuurlijk wel aan welke klant ik ga bezoeken. Als ik weet dat dit een jong persoon is kan ik best iets hipper op stap, maar bij een serieus gesprek met misschien wat oudere contactpersonen zal ik mijn outfit meer nuance geven. Bijvoorbeeld door het vest te vervangen door een zwart getailleerd colbertje. Als je je maar prettig voelt in je kleding en het ook draagbaar is, want iets kan er heel mooi uitzien maar heel onhandig wanneer je auto in en auto uit moet.

OOTD auto

Mijn sieraden heb ik rustig gehouden, aangezien het vest al vrij heftig is voor een normale werkdag. Als dit een outfit zou zijn voor tijdens een etentje, zou ik een zwaardere ketting omdoen, of langere oorbellen. Vandaar draag ik zilveren ‘Michael Kors’ oorbellen, gekregen voor mijn verjaardag vorig jaar van mijn vriend en een statement ring met steen in antraciet van ‘Ti Sento’. Het kettinkje die ik nu om heb, zullen jullie nog vaak terug zien. Het is namelijk een zilver kettinkje van het merk ‘Heart To Get’ met een ‘wishbone’ er aan. Voor mij heeft een’wishbone’ een speciale betekenis dus ben ik super blij met de trend van dit symbool.

Wishes come true if you really want them too..

Wishbone necklace

Ik ben super benieuwd wat jullie van mijn eerste OOTD vinden ?! Thanks to let me know !!

  • Broek – Zara
  • Blouse – H&M
  • Vest gebreid – Jane Norman
  • Schoenen – Van Haren
  • Ketting – Heart To Get ‘Wishbone’
  • Oorbellen – Michael Kors
  • Ring – Ti Sento
  • Armband – Buddha to Buddha ‘Fullstar’

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!