OOTD V-Neck love

Vneck

Mijn laatste outfit post is alweer van een tijdje geleden. Ik ben niet het type blogger die haar plastic tasje omgooit op bed, om vrolijk te showen wat ik heb gekocht van mijn zuur verdiende centjes. Daarentegen ben ik wél het soort blogger die haar ‘medebloggers’ nauwlettend in de gaten houd; waar ze dat leuke topje in de uitverkoop hebben gescoord.. Totdat het duiveltje op mijn schouder in mijn oor tettert: ‘Meg, get over it! Showen die handel.’ Dus hier ben ik dan, met mijn nieuwe outfit post (!!)

Vens

Vneck

Vens

Naast het bloggen heb ik een fulltime baan. Rewind!! Naast mijn fulltime baan heb ik een blog, hihi. Juist ja. Representatief gekleed is hierbij heel belangrijk. Ik heb dus een persoonlijke stijl ontwikkeld in de loop der jaren, die door mijn familie & vrienden bestempeld wordt als: ‘Dat is een echt Meg-truitje.’ Wat daar precies mee bedoeld wordt, is mij nog niet helemaal helder maar ik herken het wel. Maar om in een paar woorden te benoemen, wat dan precies dat Meg-stijltje omschrijft, vind ik behoorlijk lastig. Wat vind ik nou mooi?

Vneck

Bij de top, die ik op de foto’s draag in deze post, wist ik wél meteen dat dit een ‘Meg-truitje’ is. Ik werd namelijk op slag verliefd. Hij keek mij aan, met zijn donkerblauwe strepen die samen een punt vormen, en ik streelde liefkozend zijn zachte stof. Kraak helder wit in combinatie met dat donkerblauw die door velen ook kan worden aangezien als zwart. Die discussie die iedereen eens heeft – ‘Is het nu zwart of donkerblauw?’ – past als een jas op deze top.

Vneck

Vneck

Ik vind het vooral heel mooi dat deze trui zo netjes oogt, maar ook een tikkeltje sexy is. Dat komt door zijn diepe uitsnede en de korte lengte, zoals je merkt ga ik er vanuit dat de top een mannelijk voorwerp is. Ik werd er tenslotte verliefd op, dus logisch!

Op de mouwen en onderrand van de trui komen de donkerblauwe strepen terug. Of waren ze zwart? In combinatie met een spijkerbroek is de trui lekker casual. En met een donker blauwe pantalon, zoals gestyled op de foto’s, is de trui ‘sophisticated chic’wat een mooi woord.

Vneck

Hij heeft ook iets weg van het stijltje die je tegenkomt op de golfbaan. Agree? In mijn beleving loopt iedereen er een beetje zo bij tijdens het golfen, niet dat ik golf – ga golven of ooit gegolfd heb ‘by the way’. Hij is wel lekker modieus, want ik ben niet de enige die een liefde heeft ontwikkeld voor deze trui. Menig blogger heeft een blog geschreven over deze ‘V-Neck Sweater’.

Vneck

Vneck

Vneck

Ik maakte deze outfit af met een knallende DRKS ketting, zowel in helder wit als kobalt blauw. Wat een gave kleur, en perfect passend bij mijn horloge !! Ik zei het toch, deze outfit is een ‘match made in heaven’. De schoenen die ik erbij draag zijn van H&M, zoals ook de sweater. Het schattige strikje op de neus geeft een lieve uitstraling en de peep-toe brengt het sexy gehalte weer een beetje omhoog.

Wat vindt jij van deze outfit post?

Comments

Comments

6 Thoughts on “OOTD V-Neck love

 1. Heel leuke foto’s maar ook heel leuk geschreven!
  Je persoonlijkheid straalt er echt vanaf 🙂
  Ik ben helemaal fan 🙂

  Momenteel heb ik een blogpost over de manieren van shoppen, als je een leuke anekdote hebt of tips, laat het gerust even weten met een commentaartje 🙂

  xxx

  Fashiondisaster

  • meganwols on 8 maart 2015 at 16:13 said:

   Dankjewel Fashiondisaster! Heb je blog bekeken, leuk dat je in het engels ook schrijft. Heb ik ook geprobeerd maar vind het toch leuker overkomen in het Nederlands. Wellicht in de toekomst ;-)..

 2. Really great look and photos, love it! xx

  http://www.thestylishcupcake.com

 3. Ineke on 26 februari 2015 at 09:43 said:

  ja, ik kan het niet te vaak zeggen want het is mijn meisie, maar ja een prachtige foto’s en weer super gezellig geschreven!!!!!

 4. Het staat je ook erg mooi Megan. Inderdaad een echt Meg-topje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!