Our Recipe To Success

Streets of Paris

Bedankt voor alle super reacties die Renée, Eve en ik gekregen hebben op social media over o.a. mijn eerste blog post over ons avontuur in Parijs en de spectaculaire foto’s. In binnen en buitenland werd mijn post en de foto’s heel goed ontvangen, lovende woorden in mijn mailbox dus tijd voor een nieuwe update.. Are you ready ?

In de vorige post heb ik jullie meegenomen op onze eerste dag, vooral de reis met de Thalys naar Parijs en onze aankomst in ‘Hotel Le Marquis Eiffel’. Deze post lezen? Klik hier! Wat onstuimig en ongezellig weer gooide wat roet in onze planning. Een donkere lucht maakt de foto’s er natuurlijk niet beter op. Maar het beetje regen uit de lucht zorgde voor de extra charme in de eerste set foto’s met een fashionable paraplu. So no worries !!

We zijn die avond op zoek gegaan naar nog meer mooie plekjes om te shooten en gezien ons hotel dichtbij de Eiffeltoren lag, zijn we op onze hakjes richting deze wereldberoemde trekpleister vertrokken. De drukte en slechte verlichting maakte deze plek niet de beste optie, en we moesten ook nog eerst eten. Dan maar op zoek naar een lekker restaurant. Onze rommelende maagjes zorgden ervoor dat we snel een tentje hadden gevonden, een heuse Italiaan in Frankrijk, dat beloofde wat..

Je zou verwachten dat een Frans restaurant beter in ons straatje viel qua locatie, maar een lekkere vette pasta konden we wel gebruiken na zo’n eerste spannende dag. Want model staan is een vak apart kan ik jullie vertellen. Met het idee dat we klaar waren voor de zondag bestelden we een van mijn favoriete pasta’s, simpel maar altijd lekker; ‘pasta aglio olio’. Thuis maak ik dit gerecht ook vrij vaak, het is ontzettend makkelijk, snel klaar, en verrukkelijk ! Spaghetti, spaanse peper, knoflook, olijfolie en peterselie.. that’s all ! Een recept om te onthouden lieve followers. Eve was de enige verstandige om het zekere voor het onzekere te nemen en een soepje te bestellen.

De combinatie van de Franse barmannen in een Italiaans restaurant zorgde voor meer opschudding dan de heerlijke spaghetti alleen. Zonder blikken of blozen priemden verschillende bruine ogen in onze richting. Ze zeggen vaak wat over de Italiaanse brutaliteit qua flirten maar dit oversteeg alles. Je kent het wel, als je opkijkt en je blijkt aangestaard te worden. In dit geval niet door 1 paar ogen, maar wel 3 of 4. Allemaal op een rijtje vanachter en voor de bar. Oké, de hint wat duidelijk. Normaal gesproken ben ik niet zo gevoelig en gewoon te nuchter voor wat geflirt, ik heb het vaak niet eens door (!!). En ik ben en blijf een echte Rotterdamse met een ‘doe-maar-normaal-dan-doe-je-echt-al-gek-genoeg’ mentaliteit.

Maar er was nu geen ontkomen meer aan want ook Eve merkte de aandacht. Op zich konden we het deze heren niet echt kwalijk nemen, we zaten natuurlijk met zijn drietjes in vol ornaat te dineren (lees: make-up op onze gezichtjes alsof we op weg waren naar de Oscars, en idem dito kleding die weer verzorgd is door fashion store ‘Fabert de Wit’). We hádden uiteraard ook beroemde sterren kunnen zijn..

Terwijl we onze pasta en soep lieten zakken met een kleine wandeling terug naar ons hotel, kozen we willekeurige straatjes om te checken als eventueel decor voor de volgende shooting dag. Deze zoektocht ‘an sich’ zorgde uiteindelijk al voor de mooiste plaatjes. Want een hele dag shooten en de spanning in ons lijf zorgen voor de nodige hilarische momenten, en kwamen wij er ook achter dat ons ‘recept’ bestaat uit verschillende ingrediënten. Want naast een knoflook pasta heeft ook een succesvolle samenwerking een goed recept nodig. Waarvan professionaliteit en vriendschap twee belangrijke zijn. Dat is ook het mooie geweest aan deze dagen, ik heb ze door kunnen brengen met talentvolle vriendinnen. Wat ervoor zorgt dat de foto’s oprecht zijn en eerlijk. Geen opgezet decor en gemaakte lach, puurheid voor de lens met echte gevoelens. En Renée die dit op het perfecte moment vastlegt met haar #Nikon.

Geniet mee van de volgende plaatjes die geschoten zijn aan het begin van onze eerste en tevens laatste avond in Parijs. Want in 28 uur zit niet veel. Tot in de late uurtjes hebben we geposeerd en gelachen, want lol was en is nog steeds het belangrijkste ingredient in ons recept..

        Wearing:                                    Eve is wearing:
Shoes – Kenz                                  Shoes – Zara
Jeans – Modström                          Jeans – Modström
Sweater – Modström                           T-shirt – NIKKI
Vest – Modström                                 Blazer – NIKKI
 Watch – We Wood                            Ring – Bijou Brigitte
Bag – Primark                                   Bag – Liebeskind

Available @FabertdeWit

us in elevator

details

me black & white

Us by night

Me by night

Do you Follow me on Bloglovin’ ?!

Comments

Comments

8 Thoughts on “Our Recipe To Success

  1. O wauw wat een prachtige foto’s zeg! Leuk artikel ook! Je clutch is echt amazing! XO

  2. Mooie foto’s!

  3. Renate on 12 december 2014 at 17:29 said:

    Het zijn weer super plaatjes geworden! Kan ook niet anders met 3 van zulke toppers bij elkaar!

  4. wat heb ik genoten van dit avontuur in Parijs! Die priemende mannenogen op jullie drietjes gericht. Jullie zagen er echt stunning uit! Mooie foto’s en prachtige kleding en accessoires met mooie jonge dames. Chapeau voor jullie alledrie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!