Pauls Boutique

Pauls Boutique
Voordat we door reizen naar de volgende bestemming – Basel was nog maar het begin – viel het me op dat een goede tas tijdens zo’n stedentrip helemaal geen overbodige luxe is. Je wilt natuurlijk alle noodzakelijke dingen binnen handbereik hebben, maar geen kilo’s willen meezeulen terwijl je de mooiste plekken op de wereld ontdekt. Ik heb de ideale tas waar je ook nog eens mee gezien wil worden..

Pauls Boutique

Ik vermoed dat de meeste bloggers het Britse merk wel kennen. Ze doen het op social media namelijk ongelooflijk goed en zijn bijna elke dag wel te zien op één van de blogger communities op Facebook. Laatst organiseerden ze zelfs sámen met Bloggermedia een blogger evenement. Helaas kon ik hier niet bij aanwezig zijn, maar de foto’s en posts die de dagen erna gedeeld werden logen er niet om. Hier moest ik meer van weten.

Pauls Boutique klinkt meteen gemoedelijk en heerlijk chique in mijn oren. Het Britse merk is vanaf het jaar 2000 booming. Vooral door de extraverte prints en gedurfde kleuren combinaties heel geliefd bij influencers en celebrities over heel de wereld. Als echte Michael Kors fan zie ik in sommige modellen gelijkenissen met mijn favoriete merk. Alleen kiest Pauls Boutique eerder voor een edgy touch die ik heel erg kan waarderen, voor ook nog eens een betaalbare prijs.

Pauls Boutique

Momenteel en eigenlijk al een tijdje, ben ik gek van nude kleuren. Meerdere paren pumps in deze kleur bevinden zich in mijn collectie en ik ben bezig om mijn kledingkast verder uit te breiden met deze verslaving wekkende kleur. Alleen een tas.. die miste ik nog. Je raad het al, ik vond de perfecte bij Pauls Boutique en nam deze mee tijdens mijn stedentrip naar 7 steden (!!)

Pauls Boutique

Je vergist je welke spullen je mee wilt nemen in je handtas zonder teveel te willen sjouwen. Een fotocamera natuurlijk, misschien makkelijke schoenen om te wisselen na die kilometers gewandel in de binnenstad. Je paspoort, een flesje water – want ja je moet wel voldoende blijven drinken terwijl je zoveel beweegt – je telefoon (ofcourse). Misschien wel een extra topje of bloesje wanneer jij en je hubby besluiten om meteen uit eten te gaan? Dan ook wat extra make-up om jezelf wat bij te poederen en je parfum zodat je weer goed voor de dag kunt komen. Een extra sjaal, want het kan nog weleens fris worden in de avonden. Ook in Italië.. En ga zo maar door.

Pauls Boutique

OK, ik had het misschien niet allemaal bij me, maar het had makkelijk gepast. Het prettige aan de tas was ook dat ik deze over m’n schouder kon dragen en niet telkens in m’n hand hoeft te houden – soms is niets onhandiger dan dat. En de kleur, die past natuurlijk overal bij !!

Sjaal by Fashion & Trends
Bag by Pauls Boutique
Parfum by Valentino

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!