Pink Sweater

Pink Sweater

Na zo’n lekker weekend met onze geliefde zon, is de dichte mist en de kou die langzaam November binnen treed eventjes wennen. Alhoewel, voor mij wel ! Gelukkig maken de trends van nu het wel heel aangenaam om het kouder te krijgen. Ik zie overal waar ik kijk de vesten en sweaters met leuke teksten en plaatjes voorbij komen. Bring that cold in !

Ik had het natuurlijk al eerder over mijn liefde voor laarzen en daar horen truien ook bij. Vooral met kabels, en ook de sweaters met een toffe print of tekst kan ik tegenwoordig niet laten hangen in de winkels. Ik val vooral voor de dierenprints zoals hieronder, zeg eerlijk, deze is toch too cute!!

Pinguin Sweater : Jane Norman

Sweater Pinguin

Echt een must have voor deze koudere dagen en avonden is zo’n lekkere warme sweater. Met jeans voor een casual look in het weekend. En als je volgens de laatste trends van dit seizoen gezien wil worden op dat leuke feestje, doe je een A-lijn rokje eronder. Klinkt misschien gek maar is super hip !! Zelf draag ik het liefst in het weekend de jeans met een comfy trui, lekker warm en makkelijk draagbaar. M’n beste vriendjes All & Star aan m’n voetjes, die ik trouwens echt op allerlei blogs tegenkom dus die zijn ook weer helemaal hot. Dat is mijn favoriete outfit op dit moment, wat is die van jou?

Wearing:
Sweater – New Look
Sneakers – Allstars Converse
Jeans – MET

Armband – Buddhatobuddha

Follow me on Bloglovin’

 

Pink Sweater 2

Pink Sweater

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!