Pronkstukken

Pronkstukken

Het is al weer een week geleden dat ik iets geschreven heb, jeetje.. 7 dagen.. Tja, het is ook niet makkelijk om een blog te onderhouden. Daar ben ik heel eerlijk in. Waar schrijf je over? Wat maakt het voor de lezers interessant om te blijven lezen en vooral om terug te keren naar mijn blog. Is het m’n schrijfstijl? M’n foto’s die ik gebruik, of toch de eerlijke woorden? Het is soms ook heel eenvoudig om een onderwerp te vinden, bijvoorbeeld wanneer ik mezelf aankleed in de ochtend en een van mijn lieveling kettingen tevoorschijn haal. Elke keer als ik deze ketting om mijn hals strik denk ik aan hoe mooi ik het vind dat deze speciaal voor mij gemaakt is..

‘Sieraden’ blijven een terugkerend onderwerp op mijn blog. Waarschijnlijk omdat ik er zo ‘gek’ op ben, en er veel leuke merken op de markt zijn die mooie sieraden maken. Denk aan het chique DRKS waar ik eerder over geschreven heb, kettingen die elke vrouw zou willen dragen. Of Mint15 met hun schattige armbandjes en lieve kleurtjes, hiermee krijg je meteen zin in de zomer. Sieraden geven je een bepaald gevoel.

Wanneer ik een belangrijke dag heb, draag ik eerder mijn ‘wishbone’ kettinkje. Puur omdat degene waarvan ik deze gekregen heb, mij beloofd heeft dat dit kettinkje me geluk zou brengen. Of het nu zo is of niet, als ik een sprankeltje geluk aan mijn zijde nodig heb, hangt de ‘wishbone’ om mijn nek. Maar ook wanneer een simpel hangertje het beste bij mijn outfit past hoor…

Pronkstukken

Een sieraad maakt je outfit vaak compleet, maar sommige juweeltjes zijn je complete outfit. Zoals deze speciale kralen ketting van ‘Pronkstukken’. De naam verklapt het geheim van deze smid, de sieraden zijn gemaakt om op te vallen, om mee te pronken (!!) Geen simpele hangertjes of minimalistisch design. ‘Pronkstukken’ zijn tailor made. Zoek je een ketting of statement armband in een bepaalde kleur, lengte of design? ‘Pronkstukken’ ontwerpt een ketting naar jouw smaak.

Pronkstukken

Pronkstukken

Ideaal ! Want hoe vaak vind je de perfecte ketting of armband wanneer je deze nodig hebt? Nooit. Die speciale kleur blauw in dat nieuwe jurkje, een armband in dezelfde kleur? Not gonna happen..

Pronkstukken

De personal touch die in de ‘Pronkstukken’ is verweven, het handelsmerk van de ontwerpster, is terug te vinden in de keuze van het gewaagde kleurenpalet en het vaak terugkomende vlechtwerk. Leuk detail; ze gebruiken vaak oude sieraden om een gloed nieuw juweeltje te ontwerpen…

Pronkstukken

 

Pronkstukken

Heb je dus een oude ketting die te mooi is om weg te gooien, maar draag je ‘m al jaren niet meer vanwege de verkeerde lengte of het irritante sluitinkje? ‘Pronkstukken’ weet hier wel raad mee. Jouwe oude ketting brengen ze weer tot leven in een knallende ketting of juist een paar stoere armbandjes om mee te pronken tijdens het komende festival seizoen…

Meer informatie over ‘Pronkstukken’ ?! Leave a message..

 

Comments

Comments

6 Thoughts on “Pronkstukken

  1. Wauw wat een mooie foto’s weer meg! Echt prachtig!

  2. Wat een prachtige sieraden. Ik ben ook van mening dat een mooi sieraad je kleding helemaal op kan fleuren. Het maakt het chique of juist weer heel bohemian.

  3. Ineke on 24 maart 2015 at 08:46 said:

    wat is het weer een leuk stukje en prachtige foto’s!!!! Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!