Renée Streefkerk Photography

Renée Streefkerk Photography

Voor degenen die een beetje bekend zijn met mijn blog, komt de keuze van onze favoriete fotograaf niet als een verrassing. Want wie kan ons mooier vastleggen dan Renée Streefkerk Photography? Niemand! Daarom hebben we haar als snel gevraagd en gelukkig vond ze het net zo leuk als ons om tijdens onze grote dag de momenten vast te leggen als herinneringen voor altijd. Renée is uniek in haar vak. Ze brengt haar enthousiasme op je over en blijft daarbij professioneel. Ze is creatief en ziet daardoor de mooiste plekjes en komt met de leukste ideeën op de proppen. Renée, we zijn zo blij dat jij onze dag hebt vastgelegd..

De Bride

Wedding shootVoor ons was de keuze voor een fotograaf snel gemaakt. Na tientallen fotoshoots te hebben gedaan met Renée – van Renée Streefkerk Photography – wist ik zeker geen fotograaf te vinden die zo dicht bij onze smaak komt. Als Renée foto’s maakt zie je altijd één ding, ze is bezig met haar passie en weet daardoor niet van ophouden. Ze weet ons als geen ander op ons gemak te stellen en enthousiast te maken waardoor we de camera bij de ‘loveshoot’ al snel vergaten. We konden onszelf zijn en dat is heel belangrijk bij je bruidsreportage. Je wilt natuurlijk niet terugkijken op foto’s van jullie dag waarbij je jezelf of je aanstaande amper herkent! Wij hebben ervoor gekozen om een foto van onze ‘loveshoot’ te gebruiken als ‘Save the Date’ kaart. Een fenomeen vanuit Amerika over gewaaid die nu ook in ons land erg hip is om te gebruiken. Hiermee geef je meteen een sfeer aan je gasten en natuurlijk blokken zij (als het goed is) jullie datum in de agenda. Wij kregen heel veel leuke reacties op de foto en wisten zeker dat we de juiste keuze hadden gemaakt. Naast een fotograaf wilde ik heel graag ook een videograaf op onze grote dag. Bewegende beelden zijn minstens zo speciaal om te hebben als herinnering. Om Renée op haar gemak te stellen hebben we haar en de videograaf vooraf de bruiloft aan elkaar voorgesteld. Zodoende konden we de dag doorlopen en hadden beiden leveranciers de kans om hun wensen uit te spreken. Ik zou dit ieder bruidspaar aan willen raden, want op deze manier versterken beiden beeldende kunstenaars elkaar en lopen ze elkaar niet voor de voeten. Omdat wij bleven overnachten hebben wij ‘Renée Streefkerk Photography’ ook laten slapen, zodat ze ook de volgende ochtend nog wat plaatjes kon schieten. Op deze manier was het natuurlijk extra gezellig maar ook een extra herinnering die is vastgelegd door haar prachtige lens..

The Weddingplanner

RWBPEen herinnering voor het leven van je mooiste dag. Foto’s zijn oh zo belangrijk. En het is best nog wel een klus om een goede fotograaf te vinden. Want in het grote bruidsfotografen bos, is het best nog wel moeilijk om díe fotograaf te vinden die bij jullie het beste past. Een fotograaf moet namelijk niet alleen bij je sfeer passen maar een klik met je fotograaf is ook wel fijn. Allereerst is het belangrijk om te bedenken welke stijl bij jullie past. Gaan jullie voor hele spontane foto’s, super romantisch of houden jullie meer van journalistieke foto’s. Als jullie weten welke stijl het meest aanspreekt, dan is het handig om een gesprek aan te gaan om te kijken of jullie op 1 lijn zitten met de fotograaf. Het leuke is dat je altijd een ‘loveshoot’ kunt boeken om alvast in the mood te komen. Hiermee kan de fotograaf jullie ook beter leren kennen en ziet de fotograaf hoe jullie reageren. Dan is de grootste spanning op de dag zelf eraf en kunnen jullie lekker relax en ontspannen het fotomoment op de bruiloftsdag in. En de foto’s van de ‘loveshoot’ zijn natuurlijk super leuk te gebruiken voor een ‘Save the Date’ kaart of als bedankkaart na de bruiloft aan je gasten. Vooraf bespreekt de fotograaf leuke locaties voor de fotomomenten, denk ook aan een slecht weer scenario of er eventueel mooie binnen locaties in de buurt zijn. Samen bespreek je ook hoe de dag eruit gaat zien. Willen jullie het ‘getting ready’ en het ‘first look’ moment vastleggen of wil je samen met de familie en vrienden een statieportret? Daarnaast is het voor de fotograaf goed om te weten hoe jullie gaan zitten met de ceremonie. De meeste fotografen geven in de eerste week al een kleine preview van de eerste foto’s van de dag en leveren jullie bruidsfoto’s na ongeveer 6 weken op.

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!