Sofitel Dubai The Palm

Pool

Sultry trendy music on the background, whistling birds and bees fluttering around. The music can bring me in mind to a little cottage near the sea in Ibiza, or a luxurious Beach Club located in St. Tropez.. Trendy sounds finding their way out through the speakers, filling up the warm air. The speakers a little too close to my luxurious sunbed.. 

Het zwoele trendy muziekje op de achtergrond, gefluit van de vogeltjes en bijtjes die rondzwermen.. Door het muziekje kan ik me in gedachten ook wanen in een strandhuisje op Ibiza, of een luxe Beach Club in St. Tropez… Trendy klanken bonzen uit de speakers die eigenlijk net iets te dicht bij mijn luxe bedje staan..

Seeing covered sunbeds, colourful bikini’s and swimming pants. The scence of sun cream which has just been sprayed on. Laughter of kids playing in the pool. Palmleaves catching their wind.. Through the little bushes in front of the swimmingpool I can see huge buildings creating my view. Metropolic. Having the knowledge these buildings are build on this special island, makes my view and the atmosphere more interesting as it may be at first sight. It isn’t an ‘normal’ Island, if normal islands do exist.. Islands are tropical very easily. This island is in shape of a palm, and my view are the leaves of this palm floating in the sea. The palm has 8 leaves on each side where expensive villa’s are build and enormous buildings creating this special view. It may sound pretty insane, but truly; it’s real !!

Voor me zie ik gevulde bedjes, gekleurde bikini’s en zwembroeken. De geur van zonnebrand wat net is opgesmeerd. Gelach van kinderen die in het water spelen. Palmbladen die door de wind worden gevangen. Door de struikjes aan de rand van het zwembad zie ik hoge gebouwen. Metropools doet het aan. Wetende dat deze gebouwen op een eiland staan maken de atmosfeer interessanter dan in eerste instantie mijn uitzicht doet lijken. Niet zomaar een eiland hoor, als er ‘gewone’ eilanden zouden bestaan.. Een eiland heeft al snel iets bijzonder tropisch over zich. Dit eiland is gemaakt in de vorm van een palm, ik heb uitzicht over de bladeren van deze palm, waar van 8 aan ieders zijde in zee dobberen. Hoe onwerkelijk dit ook klinkt, het is echt zo !!

Dubai

We are in the United Arab Emirates, that’s a mouthful, but so are my impressions I am observing. I love islands, and if I can choose I will visit them every year (from Texel to Maurice) My favorites are the most tropical islands possible. So this destination falls perfectly in my row of travel destinations. Dubai isn’t an Island by itself, but ‘Palm Jumeirah’ is, and a very special one in one of a kind shape. I am staying in a luxurious hotel which wasn’t our first choice to be honest. But if we would meet Dubai in future again, ‘Sofitel Dubai The Palm’  will be our home base again. It’s such a nice resort with the most friendly people working there. And I haven’t even mentioned our terrific hotelroom (read more in my next blogposts following soon)

We bevinden ons in de ‘Verenigde Arabische Emiraten’, een mondvol, zo ook de indrukken die ik binnen krijg. Ik ben gek op eilanden, en ga het liefst elk jaar naar eentje (van Texel tot Mauritius) Maar wel het liefst zo tropisch mogelijk. Deze bestemming past dus perfect in mijn rijtje .. Hoewel Dubai zich bevind op het vaste land, is de ‘Palm Jumeirah’ toch echt een eiland, in een bijzondere vorm. Ik verblijf in een op en top luxueus hotel met alles erop en eraan. Het was niet onze eerste keus, maar als we ooit terug gaan zal ‘Sofitel Dubai The Palm’ weer onze thuisbasis zijn. Wat een heerlijk hotel met vriendelijk personeel. Dan heb ik nog niets gezegd over de kamer (read more in my next blogposts following soon)

Chilling near the pool, one button away to get my food and drinks. I feel like a princess, totally pampered and relaxed. The new ‘Linda’ magazine browsed through quickly, but the sun is making me tired so my eyes are shutting down, it’s a tough life chilling on a sunbed.. 

Ik vertoef aan het zwembad en hoef maar op een knopje te drukken als ik dorst of honger krijg. Ik voel me een prinsesje, in de watten gelegd en totaal relaxed. De nieuwe ‘Linda’ heb ik al wat doorgebladerd maar de zon put me uit waardoor ik soms m’n ogen even dicht moet doen, zwaar leven zo op een strandbedje.

Trendy music still on the background, fancy me in all the cities of the world, swinging me to sleep, let me dream about Dubai..

De trendy muziek klinkt nog op de achtergrond, waant me in alle steden van de wereld, wiegt me in slaap en laat me dromen over Dubai..

in pool

Stay tuned: Follow me on Bloglovin’

Comments

Comments

2 Thoughts on “Sofitel Dubai The Palm

  1. Renée Streefkerk Photography on 11 december 2014 at 13:46 said:

    I. Am. So. Jealous. Wow!

  2. Ineke on 11 december 2014 at 08:04 said:

    Mooi geschreven en super in twee talen!!!! Leuk voor de mensen in Dubai die het ook willen lezen. Xx je trotse fan…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!