State of Dreaming Throwback

Wedding M&M

Het is eind deze maand alweer een half jaar geleden! Een echte throwback wordt gedaan op een donderdag, #tbt, maar ik doe het lekker tegendraads op mijn favoriete dag van de week; maandag (!!) Wie weet kom ik mijn maandag nu beter door dan anders thanks to ‘State of Dreaming’..

Zes maanden. Het klinkt zo lang en is eigenlijk ook best een tijd. Het is een half jaar. Zo’n 24 weken en ongeveer 170 dagen. Desondanks voelt het als de dag van gisteren. Het gevoel is natuurlijk wel een beetje weggezakt maar nog steeds kijken we beiden terug op onze tot nu toe mooiste dag van ons leven. Met het besef nu dat we op 28 mei 2016 ook al met zijn drietjes voor het altaar stonden maakt ons perfecte plaatje nog meer compleet.

Met dit half jaarlijkse jubileum op komst leek het me een goed moment om eens kort terug te blikken op de bruiloft. Mijn website is tenslotte nog in ‘wedding modus’ en aangezien ik er nog steeds geen genoeg van kan krijgen hebben jullie het er maar mee te doen. Tijdens onze bruiloft hebben we gebruik gemaakt van de beste leveranciers. Hierdoor is onze bruiloft mooier geworden dan in onze stoutste dromen. En hoe mooi is het dan om hier bewegend beeld van te hebben?

Ik lees nog vaak genoeg op de bruiloft forums, waar ik nog steeds bij aangesloten zit vanwege een ik-hoor-er-toch-nog-wel-bij-syndroom, dat aanstaande bruidjes twijfelen over een videograaf. Vooral vanwege de kosten en omdat ze de toegevoegde waarde niet goed in schatten. Vooral ík wist vanaf het begin dat een videograaf niet mocht ontbreken. Bewegende beelden versterken de vaste foto’s die we hebben qua gevoel en maakt het herbeleven van de dag nog makkelijker. 

Bruiloft M&M
Onze videografen, ze kwamen met z’n tweetjes, hebben onze dag perfect in beeld gebracht met drone en al. Het was een feestje voor onze gasten en een feest voor ons om de beelden keer op keer terug te bekijken. Onze trouwfilm hebben we allang in ons bezit, net als de toegevoegde gastenboek die ‘State of Dreaming’ ons kon aanbieden. Na het ontvangen van de trouwfilm rolden de tranen weer over mijn wangen of waren dit de beginnende zwangerschapshormonen? En tijdens het bekijken met familie en vrienden vloeiden de tranen en gelach in overvloed. Iedereen genoot mee.

De échte uitgebreide trouwfilm wil ik angstvallig voor onszelf bewaren. Alsof het een klein stukje is wat ik nog privé wil houden binnen de familie. Iets voor degenen die de dag ook meegemaakt hebben in levende lijve. Gelukkig heeft ‘State of Dreaming’ hier iets op gevonden. Een korte preview van de trouwfilm hebben zij in elkaar gezet voor ook alle leveranciers die aan onze bruiloft meegewerkt hebben. Én nu komt het, die wil ik ook delen met jou! Ik zou zeggen, ga lekker achterover zitten en geniet van de glimp die je mee krijgt van onze grote dag…

Ik ben erg benieuwd naar jullie reacties dus laat zeker iets achter onder deze blogpost. En voor alle twijfelende bruidjes to be; just go for it, you won’t regret. 

 
Videograaf: State of Dreaming
Locatie: Slot Moermond Renesse, Fletcher Hotel Group
Bloemen & styling: Redwhitebluepink
Bruidstaart: Cake Affair
MUAH: Beautiful Bride Company
Stationary: Kijk Kalligrafie
Bruidsjurk: Olvi’s, Weddings Rotterdam
Trouwpak: Tip de Bruin
Fotografie: Renée Streefkerk Photography

Comments

Comments

2 Thoughts on “State of Dreaming Throwback

  1. Erwin on 7 november 2016 at 16:22 said:

    Wat gaat de tijd toch snel hè Meg een half jaar alweer ,voor je het weet zijn het 30 of 60 jaar.
    Voor mij was het de mooiste dag van deze eeuw( ondanks de tranen) Liefs van ja Pappa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!