Street Style

Streetstyle

Al eerder sprak ik over de geweldige stijl van de Zweden in Stockholm. Verlekkerd liep ik rond in de hoofdstad waar alleen maar mooie mensen liepen. Je hoort het wel vaker dat de Zweedse bevolking mooi en vooral blond schijnt te zijn. Dat iedereen blond haar heeft schijnt niet te kloppen – ofcourse – maar dat ze over het algemeen aantrekkelijker zijn en vooral gezegend zijn met een goede kledingsmaak is definitely true..

Streetstyle

Tijdens lunchpauze zijn de maatpakken in overvloed. Dan heb ik het niet over de pakken van een Suit Supply, nee dit is duidelijk het betere werk wat de Zweden naar hun werk dragen. Lange jassen, enigszins simpele en rustige combinaties en naast de sneaker trend toch ook veel (hoge) hakken gezien – en dat in een stad.

En niet anders dan bij ons, is ook de Zweedse bevolking aan de smartphone. Het is bijna grappig om te zien hoeveel mensen er aan de telefoon zijn, bezig een Whatsapp te versturen of angstvallig de rechthoekige vriend in de hand houdend. Stel je voor dat je smartphone verder bij de verwijderd is dan een paar centimeter..

Streetstyle

Streetstyle

Streetstyle

Streetstyle

Streetstyle

Streetstyle

Streetstyle

Streetstyle

Streetstyle

Dat ze niet allemaal blond waren werd gauw duidelijk in het plaatsje Köping. Deze vriendelijke jongen wilde graag met me op de foto. Hebben we daar een eerste fan? Thanks Hassan! En zoals je ziet doe ik zelf vrolijk mee met de trend: ‘hold your smartphone’….

Streetstyle

Photos by Renée Streefkerk Photography

Comments

Comments

One Thought on “Street Style

  1. Wat leuk om te lezen en je hebt erg mooie foto’s gemaakt! Ik woon zelf in de buurt van Stockholm en ben het met je eens dat de meeste mensen daar een goede kledingsmaak hebben. Al denk ik dat dat bij de meeste grotere steden wel het geval is, dan letten mensen toch meer op wat ze dragen denk ik?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!