Success Impressed Well Dressed

IMG_5428

Steeds vaker betrap ik mijzelf met een outfit aan die er vrijwel hetzelfde uit ziet. Als zogenaamde ‘fashionblogger’ misschien niet even handig, maar mijn persoonlijke stijl is tegenwoordig niet veel spannender dan een jeans, een simpel t-shirt en mijn All-Stars. Waarom? Heb ik geen zin meer om mezelf op te tuigen of is het juist een zelfverzekerdheid die me overspoeld waardoor een t-shirt voldoende is? Hmm.. geen van beiden denk ik.

IMG_5395

Het is gewoon lekker makkelijk. Ik zit blijkbaar in een fase van mijn leven – wat klinkt dat weer heerlijk melodramatisch – waarin gemak zwaarder weegt dan modieusheid. Maar waarom zou een t-shirt niet fashionable kunnen zijn? In deze gemakzuchtige periode vind ik een t-shirt en jeans júist heel fashionable. De kunst is om er uit te zien alsof je maar tien minuten voor de spiegel hebt gestaan maar er wel uitziet om door een ringetje te halen. Met een t-shirt zie je er standaard een stuk meer casual uit.

IMG_5385

De t-shirts van ‘Success Impressed Well Dressed’ maken het een stuk eenvoudiger om mijn gemakzuchtige fase zonder twijfel te volgen. Naast de leuke prints – zoals ‘Meet My Stylist’ – zijn ze ook nog eens gemaakt van 100% milieuvriendelijk gekamd katoen. En je kunt denken, alsof dat iets uitmaakt bij een t-shirt? Je voelt het! Net als wat je voelt dat de opbrengst ten goede komt van de werkzame omgeving in Afrika. Niet met geld, maar juist met gereedschap of lesmateriaal worden ze verder geholpen in hun bestaan met heft in eigen handen.

IMG_5436

De t-shirts zijn verkrijgbaar in 5 verschillende modellen en via de Facebook pagina bestelbaar. Wil jij een steentje bijdragen aan dit goede doel en jouw eigen ‘Success Impressed Well Dressed’ t-shirt ontvangen? Like de Facebook pagina en stuur een berichtje met jouw bestelling en maat. Voor maar 17,50 incl. verzendkosten (!!) ontvang je jouw easy outfit die je zeker weten vaak zult dragen.

Hoevaak draag jij een t-shirt en jeans? #bloggerconfession

T-shirts by Succes Impressed Well Dressed
Haarelastiekje & armbanden by Jozemiek Sieraden

Comments

Comments

One Thought on “Success Impressed Well Dressed

  1. Ik vind dat er helemaal niets mis is met een jeans met shirtje en All stars. Vind het juist heel leuk en nog comfortabel ook! Ik draag redelijk vaak een jeans met shirtje, maar wissel het ook wel af met jurkjes/rokjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!