The Beautiful Bride Company

Beautiful bride company

Na het succes van onze two-side story over de keuze voor een weddingplanner, gaan we vrolijk door met een minstens net zo belangrijk onderdeel. Vooral voor de bruid to be! Dit keer schrijven we over ‘The Beautiful Bride Company‘. Want je haar en make up moeten zo perfect mogelijk bij jouw outfit passen zodat je in het geheel een plaatje bent om te bewonderen de hele dag. Mijn keus werd met behulp van Redwhitebluepink snel gemaakt, zij stelde me voor aan degene die over een paar dagen de mooiste versie van mezelf creëert..

Bride to be

Boho ShootOp mijn bruiloft wil ik de mooiste versie van mezelf zijn, mijn haar op zijn langst met idem nagels en mijn wimpers perfect in de krul. Na een fotoshoot, waar ik mijn eigen make-up verzorgd had, vroeg iemand mij of het niet ontzettend moeilijk zal worden om dit uit handen te geven op mijn bruiloft. ‘Nee’. Had ik ietwat simpel geantwoord. Want voor ik het wist zat ik met een aardig lijstje op mijn schoot tegenover de vriendelijke Marianne Roza van ‘The Beautiful Bride Company’. Of mijn sproetjes niet onzichtbaar konden worden gemaakt, mijn wenkbrauwen flink aangezet en mijn eyeliner moet ‘on point’ zijn. Nepwimpers? Yes please, maar niet echte neppe – snapje?! Mijn lippen? Nude. De lieve Marianne, waarvan de make-up natuurlijk uiterst zorgvuldig op haar gezicht was aangebracht, bleef lief lachen en stelde me eigenlijk meteen op mijn gemak. Nadat ze mijn gebazel had aangehoord vroeg ik haar hoe zij mij zou opmaken voor mijn bruiloft. Ze antwoordde precies wat ik wilde horen en ik voelde een rust over me heen glijden. In een soort trance staarde ik naar mijn weddingplanner en daarnaast Marianne. Het was duidelijk. Ik kon niet wáchten op mijn proef make-up én haar. Want hoe heerlijk is het om door één en dezelfde persoon zowel opgemaakt als gekapt te worden? Met een rits aan poedertjes, kwastjes, oogschaduw potjes, oogpotloden, meters aan nep haar en spuitbussen vol haarlak stapte Marianne een paar weken later binnen bij mij thuis. Na elkaars Pinterest bord te hebben bekeken had ze een goed beeld van mijn smaak en gingen we aan de slag. Tijdens het opmaken vertelde ze de in’s en out’s van bepaalde producten en gaf ze een paar gouden tips weg. Ze luisterde naar mijn aanwijzingen die uiteraard pietluttig precies waren uitgelegd en ze toverde me om tot de mooiste versie die ik ooit had mogen bewonderen in de spiegel. Qua haar testte we twee stijlen uit en uiteraard werd het niet de keuze die ik had gehoopt. Met Marianne aan mijn zijde heb ik het volste vertrouwen om op dé dag precies degene te zijn die ik wil uitstralen, en dat is belangrijk op je huwelijksdag..

Weddingplanner

RWBPJe hebt de prachtige jurk die je met heel veel zorg hebt uitgekozen. En daar wil jij natuurlijk ook op je mooist in verschijnen. Hele dagen zijn aanstaande bruiden er mee bezig om te kijken naar potentiele kapsels en een goede make up. En terecht! Dat jij gaat stralen dat geloven wij wel. Daar heb je al zolang naar toe geleefd. Maar hoe kun je dit nu het beste uit laten komen. Uiteindelijk heb je daar een goede make up en kapsel voor nodig. En de rest gaat dan helemaal vanzelf. Wij werken het liefst met visagisten die bij de bruiden thuis kunnen komen. Heerlijk relax met een kop koffie of thee.

Uiteraard ga je van te voren voor een proef make up en kapsel. Niet alleen is dat al een feestje, maar vooral om te kijken hoe je kapsel bevalt en de make up bij je staat. Vooral in deze sessie wordt besproken wat goed bij je past en hoe je bepaalde oneffenheden kunt maskeren en andere punten juist kunt accentueren. Dit lukt je natuurlijk nooit zelf op de dag dat je gaat trouwen, maar dáár heb je een visagist voor. Natuurlijk willen we op dé dag stralen als nooit tevoren, en die stralende ogen weten zij precies te maken met de juiste oogschaduw en je wenkbrauwen goed te accentueren voor die juiste blik. Met als final touch een kleine high light her en der om je gezicht de juiste vorm te geven. Het lijkt alsof we je helemaal gaan veranderen als je dit zo leest. Maar het tegendeel is waar je de kracht van een goede visagist vind. Je ziet er als op je mooist uit, maar niet dat je aanstaande je niet herkent.

En wat te bedenken dat je bruidsmeisje, je moeder ook een visagist nodig heeft. Dan boek je die er gewoon bij. En mocht je willen dat je later op je trouwdag nog een touch up krijgt? Dan is ook dat prima te regelen, bij ‘The Beautiful Bride Company’, dan komen ze gewoon later nog eens terug op je trouwdag om je ook voor het feest de meest stralende bruid te laten zijn…

 

 

Comments

Comments

One Thought on “The Beautiful Bride Company

  1. Ineke on 23 mei 2016 at 12:59 said:

    ❤️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!