To Die For Bikini

Madalynn 2

Al lang geleden is het ontstaan. In de loop der jaren groter geworden, en om eerlijk te zijn; nu toch wel echt uit de hand gelopen (!!) Waar een normaal denkend persoon 1 of 2 bikini’s meeneemt in de koffer (Ja?! Nemen ze echt zo weinig mee?) twijfel ik tussen 10 of 15… Ik weet het. ‘Meg, dat komt neer op twee bikini’s per dag, get yourself together..’

Als ik terug denk aan wanneer het begonnen is, vermoed ik toch met mijn stages naar het buitenland. Drie maanden lang in het zon overgoten Gran Canaria en het jaar erop naar Mexico. Tjah, dat vraagt om een koffer met alleen máár bikini’s! Inslagen geblazen. En dat is de pest, alle kleurtjes zijn leuk en ze kosten geen drol. Zo’n klein stukje stof, maar zó belangrijk in de zomer !! Ze nemen amper plek in beslag in de kledingkast, dus ook niet in de koffer.. Oops (!!)

Madalynn

Toen mijn oog viel op de prachtige bikini’s van ‘To Die For Swimwear’, wist ik dat mijn nieuwste aanwinst er aan zat te komen. Alleen het groot aantal keuzen maakt het moeilijk. In dit geval is het geen kwestie van wanneer, maar hoeveel en zo snel mogelijk! Vandaar deze blogpost om jullie kennis te laten maken met het Zweedse merk. Je had het kunnen raden hè, er komt veel goeds uit Scandinavië op het gebied van mode.

Spellbound

 

Created by swimwear lovers for swimwear lovers.

Met zo’n quote voel ik me natuurlijk meteen aangesproken. Deze schattige en sexy bikini’s zijn voor mij gemaakt! Voor meiden die wild worden wanneer het bikini seizoen gestart is, minimaal 15 van die pareltjes meenemen op vakantie, en daar vervolgens aangesproken worden door mede toeristen dat je wéér een andere aan hebt vandaag. Het begon in Stockholm, in 2011. Met een bikini fanaat die besloot om ze zelf te maken. Binnen 4 jaar zijn de bikini’s overal ter wereld verkrijgbaar. Maar waarom kenden we ze nog niet in Nederland?

Gypsy - pink

Pink front

Naast dat de bikini’s voorzien zijn van schattige kanten details, bloemetjes, mooie strakke broekjes en vrolijke kleurtjes, steun je ook nog eens een heel goed doel. Per verkochte bikini storten de dames van ‘To Die For Swimwear’ een dollar naar internationale fondsen tegen eetstoornissen. Met die gave bikini’s steun je dus meisjes die het heel zwaar hebben met hun zelfbeeld en ontzettend ziek zijn. Een extra reden om de ‘TDFS’ bikini’s toe te voegen aan jouw collectie.

Carter Rose - white

Carter rose - yellow

‘TDFS’ cast alleen gezonde modellen voor hun fotoshoots. Daarom kan elke vrouw zich identificeren met hun modellen. Klein, dun, dik, kort. ‘TDFS’ richt zich op alle maten en cast alleen modellen wanneer ze er zeker van zijn dat ze niet ongezond diëten.

Pink bikini

Heb ik je enthousiast gemaakt? Ik ga er nog een schepje bovenop doen. Speciaal voor mijn trouwe lezers, volgers en vrienden heb ik een promotiecode om jouw ‘To Die For’ bikini te bestellen met korting ! Gebruik de volgende code bij het verzenden van jouw volle winkelwagentje in hun webshop : MEGANWOLS en ontdek de korting die ik jou geef :-).. You’re welcome ladies!

Wordt jij ook zo blij van deze actie? En welke bikini is jouw favorietLet me know !!!

Follow me on Bloglovin’

Comments

Comments

7 Thoughts on “To Die For Bikini

 1. Beautiful bikinis!
  xx Elle

  New outfit post on:

  http://www.cherryblossomstreet.com – Swedish Fashion Blogger and Model in TOKYO

 2. Such a Beauty!

  Check out my new Post on my blog about Military Style.
  http://carrieslifestyle.wordpress.com
  Travel and Fashion Blog. Posts about Athen, Beijing, the Provence, Hollywood…

 3. michelle on 6 maart 2015 at 09:36 said:

  Super leukkk!!
  Ik ga zo even kijken voor een bikini hihi xx

 4. Dit zijn hele mooie bikini’s ! Zij staan je ook weer schattig, Megan.
  Haha, nog meer bikini’s mee op vakantie. Dit vind ik altijd zo grappig als jij met vakantie gaat; hoeveel bikini’s heb jij dit keer bij je, vraag ik dan. Gewoon doen hoor !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!