Touw Amsterdam

DSC_4691RSP

Waarom vinden we fashion zo leuk? Deze vraag zet me aan het denken – inspireert mij en laat tientallen vraagtekens boven mijn hoofd opstijgen. Mode is iets persoonlijks, om jezelf in uit te kunnen drukken. Je persoonlijkheid extra kracht te geven, omdat je vaak iets af kunt lezen van wát of hóe men iets draagt. Mode vertelt een verhaal zonder letterlijke woorden..

Het ene jaar vind je iets verschrikkelijk lelijk, terwijl het volgende jaar datgene ‘in de mode’ is. Iedereen draagt het, je raakt aan het beeld gewend en wilt het ook. Of niet. Want mode is voor mij ook dicht bij mijzelf blijven. Hoe voel ik me? Hoe wil ik me voelen? Zomaar meelopen is sowieso wat mij betreft ‘uit de mode’. Er moet wel een gedachte achter schuilen.

DSC_4685RSP

Wat ik ook bijzonder vind is dat de meeste trends terug komen uit het verleden. Hoe vaak ik al niet gehoord heb van mijn moeder of zelfs oma; ‘Oh dat droegen wij vroeger ook.’ Waarbij ik tenen krommend denk; ‘Had het toch bewaard. Had ik nu een vintage exemplaar gehad..’ Maar goed, ik zal mijn UGGS ook niet tot in den treuren bewaren voor mijn ooit toekomstige dochter – waarvan ik hoop dat die er ooit komt – totdat de dag aanbreekt dat er iemand met ‘onvrouwelijke’ maar oh zo comfortabele schapen wollen laarzen de straat op loopt in waarschijnlijk 2035 (!!)

DSC_4682RSP

Zo ook bij de trend van deze zomer. Het dragen van zonnebril kettinkjes. Ze zijn hot. Waar je dacht dat het kettinkje ophield bij een overgrootmoeder, waar de bril ouderwets om de hals hangt te wachten om gedragen te worden. Is het kettinkje ineens weer terug. Nooit gedacht. Natuurlijk met leuke eye catchers zoals veertjes en leuke kraaltjes, dus op-gepimpt kunnen we ze wel noemen.

DSC_4693RSP

Celebrities hebben we al gespot met deze nieuwe trend, dus kon ik niet achterblijven om zelf een kettinkje uit te proberen. Ik vond een hip merk uit Amsterdam via Instagram. Handgemaakt en ingespeeld op de nieuwste mode trends. Plus een groot assortiment op hun overzichtelijke website.

Ik ben heel erg benieuwd wat jullie van dit exemplaar van ‘Touw Amsterdam’ vinden?

Sun cord by Touw Amsterdam
Photos by Renée Streefkerk Photography
Jeans by Hollister
Bathing suit by H&M

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!