Trademart

DRKS

Dat het in Nederland niet zo lekker loopt met de retail business is een ding wat zeker is. Hier hoef je geen expert voor te zijn, een wandeling door een willekeurige stad is voldoende. De leegstaande winkelpanden zijn bij de verschillende winkeliers het gesprek van de dag. Faillisementen idem dito, vooral wanneer ook de grotere merken over de kop dreigen te slaan.. Ik vermoed dat iedereen er wel een aantal kan opnoemen binnen enkele seconden. Online shopping is een van de grootste boosdoeners. Op deze verandering in de retail branche speelt de Trademart slim in..

Want hoe lekker is het om op 1 plek jouw inkopen te kunnen doen in een aantal verschillende categorieën. Er zijn vier beursmomenten in het jaar waarop je fysiek de merken kunt bezoeken en natuurlijk inspiratie op kunt doen. Naast het fysieke aspect gaat de Trademart helemaal met zijn tijd mee door een online platform te lanceren. Alle merken onder 1 fashionable hoed. Overzichtelijkheid en gemak speelt hierin de boventoon.

Els Korsten Fotografie001

Els Korsten Fotografie007

Gelukkig vind niet iedereen het even fijn om online de inkopen te doen, net als de verschillende soorten consumenten. Ik stond daarom afgelopen weekend mijn sales kunsten uit te voeren voor het prachtige merk DRKS. Jullie hebben al eerder over dit sieraden merk gelezen en deze behoort daarom ook tot een van mijn favorieten. Om dus de hele dag tussen de blinkende en kleurrijke juweeltjes te staan was voor mij geen probleem.

DRKS was ook degene die een prachtige trendshow heeft neergezet. Maar liefst 7 modellen bestierden de catwalk ieder uur met designer outfits en de vernieuwende DRKS sieraden om nek en armen. Na afloop van de minuten durende fashion show werd Miriam Derksen, the woman behind the brand, zelf de catwalk op geapplaudisseerd.

Els Korsten Fotografie018

Els Korsten Fotografie071

Els Korsten Fotografie074

Bescheiden nam zij het applaus en veel belovende woorden in ontvangst. Dat maakt het merk tot nog een mooier verhaal; als advocate je carrière stopzetten om een eerlijk en mooi merk op te bouwen waarvoor je een enorm risico neemt en toch zo bescheiden blijven wanneer het allemaal lijkt te lukken (!!). Respect.

DRKS ziet gelukkig het voordeel en plezier in om te werken met verschillende bloggers. Daarom hebben zij een zogenaamde blogger contest gelanceerd op de Trademart. De blogster met de beste en origineelste blog kan maar liefst DRKS sieraden winnen t.w.v. 1000 euro .. Wow ! De een na de andere fashionista kwam bij mij op de stand voorbij met hun Iphone of spiegelreflexcamera. Wat dat betreft zijn ze goed te herkennen; meestal met hoed, camera, opvallende outfit en het eindeloos fotograferen – zonder enige schaamte. Selfies, visitekaart ruil momentjes en het verzamelen van goodie bags. Yup, ik zelf deed gezellig mee.

Doe jij de volgende keer ook mee met een blogger contest van DRKS? Houd dan hun Facebookpagina of Instagram in de gaten. Wie weet win jij wel zo’n mooi pakket.

 

Photos by : Els Korsten Fotografie / Jaarbeurs Utrecht
Video by : Verkijk.nl

Comments

Comments

One Thought on “Trademart

  1. Het ziet er onwijs leuk en gezellig uit! Mooi concept is het

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!