Welkom in de echte wereld

Bruiloft M&M

Vier maanden geleden postte ik voor het laatst iets op mijn website. Een stilte volgde. Alsof er niets gebeurde in mijn wereld maar niets is minder waar…

Geen dag ging voorbij dat geen ik inspiratie had om te schrijven. Ideeën vlogen door mijn hoofd en ik verweet mezelf elke keer weer dat ik op 12 juni mijn laatste bericht had geplaatst. Maar ik moest echt even bijkomen. Na maanden van voorbereiding voor onze bruiloft en het leven naar deze bijzondere dag toe. Het had me zoveel meer energie gekost dan ik had gedacht. Naast dat ik even klaar was met de digitale wereld en vooral bezig was met de échte wereld, waarin ik me sinds maanden weer bevond, heb ik mezelf gedwongen om optimaal te genieten van alle nieuwigheden in mijn leven.

Bruiloft M&M
Na een prachtige bruiloft en een schitterende huwelijksreis kwam de klapper van het jaar. Beter gezegd; de klapper van ons leven! We zijn in verwachting van ons eerste kindje !! Natuurlijk zorgt dit geluk voor nog meer inspiratie om te schrijven.  Maar ook hier heb ik de eerste weken in alle rust (en misselijkheid) in de echte bewoonde wereld willen genieten. In plaats van de digitale wereld waarin we ons zo vaak verstoppen en teveel tijd besteden. De komst van een kindje is zo écht, dat ik geen ruimte had om tijd te besteden aan een hippe Instagram pagina of mijn website up to date te houden met deze snel veranderende situatie.

Zwanger

Maar geen paniek. Dit is geen afscheid. Ik zal rustig aan weer nieuwe berichten plaatsen, want ik heb zoveel te vertellen dat ik niet eens weet waar ik het best kan beginnen. En echt stil gezeten heb ik natuurlijk niet. Het schrijven is doorgegaan en heeft gezorgd voor nieuwe samenwerkingen en inzichten. Ik hoop dat jullie hier nog op zitten te wachten en samen met mij kunnen genieten van de mooie momenten die ik meemaak tegenwoordig. En dat zijn er heel wat, kan ik je vertellen…..

 

xx Liefs Meg.

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!