Will I Do In Jimmy Choo?

Wedding Shoes Louboutin

Na het kiezen van een bruidsjurk is het uitzoeken van de bruidsschoenen minstens zo belangrijk en vooral spannend. Mijn jurk vond ik al in augustus en ik had een paar goede maanden nodig om van de schrik te bekomen. Want het vinden van dé jurk in 1 dag?! Nee, dat stond niet in de planning en mijn ‘decidofobie‘ was overduidelijk aanwezig.

De schoenen schoof ik dus voor me uit. Hier had ik zeker nog maanden de tijd voor, dus waarom haasten? Ieder ander zou waarschijnlijk denken dat ik na het kopen van mijn jurk meteen door shop voor de schoenen, maar nee; het tegenovergestelde is het geval.

Natuurlijk is het model en kleur van je bruidsjurk ontzettend belangrijk bij het kiezen van de schoenen. Een stukje stof is dus geen overbodige luxe om de kleuren perfect op elkaar af te stemmen. Gelukkig kreeg ik deze mee na de aankoop van mijn droomjurk. Het kopen van de schoenen bij dezelfde winkel als waar je geslaagd bent voor je jurk is natuurlijk het meest ideaal. Voor mij was dit geen optie, gezien ik eerder een idee had over de keuze van mijn bruidsschoenen dan over mijn bruidsjurk. De schoenen in mijn gedachten hadden vooral een rode zool en erg hoge hak.. Dan kun jij wel raden welk merk ik veelvuldig gepind heb op mijn Pinterest bord?

Louboutins

Het voor mij uitschuiven van een shopping date met mijn ceremoniemeester ging me goed af. Na de zomer gaf ik vooral het budget de schuld om de grote uitgave uit te stellen. Tussentijds zat ik natuurlijk wel uren te surfen op het net en klikte ik de mooiste schoenen aan me voorbij. Zaligmakend zocht ik de mooiste foto’s en verzamelde ik moodboards vol.

Tot het moment dat ik een bestelbevestiging in mijn mailbox ontving. Mijn bruidsjapon was besteld en werd in januari verwacht voor een tweede pasbeurt (!!) De mail eindigde of ik mijn schoenen niet wilde vergeten? Met de drukke feestmaanden voor de boeg was er weinig ontkomen meer aan. De websites werden geopend en de shopping date gepland. Mijn ceremoniemeester liet ik niet meer met rust en bestookte ik met plaatjes van designerschoenen via WhatsApp.

bridalmusings.com

Mijn ultieme droomschoen met rode zool zat hier minder vaak tussen als ik had gehoopt. Om mij heen begreep alleen mijn verloofde de drang voor de schoen der schoenen. Ja, je leest het goed. Mijn vriendinnen verklaarden me voor gek en eigenlijk snapte ik ze wel een beetje. Je hebt tenslotte een bruidsjurk aan en veel van de schoen zie je niet. Toch?! Plus het feit dat de schoenen op mijn moodboard allemaal een prijskaartje hadden waar ik ook de geschenken én uitnodigingen van kon betalen.

Jimmy choo

Maar om eerlijk te zijn zijn er gewoon weinig opties. Bruidsschoenen in Nederland zijn niet per definitie mooi. Het gaat vooral om het comfort en gemak. Waarbij ík juist een schoen aantrek om centimeters hoger op de grond te staan en waarbij vooral comfort het allerlaatste is wat in mijn 12cm hogere hoofd opkomt. Dan heb je dus weinig keus. Als dan ook nog eens je geliefde droom met rode zool vrij weinig modellen in het assortiment heeft die onder jouw bruidsjurk kan shinen, is Jimmy een schaars maar luxe probleem…. Stay tuned 😉

Follow me on Bloglovin’

Photo credits: www.stylemepretty.com / www.weddingdash.com / www.bridalmusings.com

Comments

Comments

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!