Win Actie s.Oliver

DSC_2796RSP

Een week geleden postte ik een super leuke win actie van s.Oliver. De schoentjes bleken mateloos populair, want mijn mailbox stroomde binnen met veel leuke reacties. Onder mijn Instagram post verschenen verschillende namen met uitroeptekens en vrolijke emoticons om kracht bij hun boodschap te geven. En natuurlijk onder de blog post zelf deelden jullie je schoenmaat..Wie o wie…

Ik snap het hoor. Ik doe vaak genoeg zelf mee met prijsvragen, maar ben eigenlijk nooit de gelukkige. Laatst nog. Zochten ‘ze’ een reis reporter om tijdens een reis naar Zuid-Afrika verslag uit te brengen. Op mijn lijf geschreven (!!) Ik hou van schrijven, heb vanwege de bruiloft nog geen vakantie plannen en door mijn roots in dit prachtige land kan ik het échte Zuid-Afrikaanse leven laten zien. Ik zag ons al zitten; compleet met een braai, onze blote voeten in het zand en uitzicht over Tafelberg.

DSC_2811RSP

Maar helaas. Deze droom spatte uiteen toen ik een super blije foto zag van de winnares in de nieuwsbrief. Ze hield een cheque omhoog die de reis vertegenwoordigde en lachte vol geluk de camera in. It wasn’t me. Enkele seconden baalde ik, maar eigenlijk kon ik alleen maar blij zijn voor haar. Geniet van de geweldige reis en maak er mooie verhalen van – dacht ik bij mezelf.

DSC_2804RSP

Ik hoop dat jullie er ook zo over kunnen denken. Er is namelijk een winnaar van de s. Oliver schoenen bekend. Jullie moeten me even persoonlijk vertrouwen dat de uitslag van deze win actie in alle eerlijkheid gebeurd is. Met briefjes met namen en al. Uit alle namen kwam er één naar voren, de winnares. Gefeliciteerd Julie Goris !! Echt?! Ja echt! Deze zomerse schoentjes komen jouw kant op, net op tijd voor een volgende zomer stuip – pm wel even jouw adresgegevens.

Voor alle verliezers – I know the feeling – er komen nog genoeg leuke win acties de komende tijd dus houdt mijn blog goed in de gaten. Volg me via Bloglovin’ om als eerste op de hoogte te zijn..

Jumpsuit by Lofty Manner
Earrings & Necklace by Viva by Tendenza
Jewelry by Jozemiek Sieraden
Shoes by s.Oliver
Watch by Tamaris / Lucardi
Photos by Renée Streefkerk Photography

Comments

Comments

One Thought on “Win Actie s.Oliver

  1. Wat gaaf! Gefeliciteerd Julie!! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!