Zoe Karssen

Zoe Karssen

Het ontdekken van de nieuwste hippe merken hoort zonder twijfel bij de leukste dingen van het bloggen. En als zo’n hip merk ook nog eens van Nederlandse bodem blijkt te zijn hebben ze er een fan bij. De collecties van het merk Zoe Karssen zijn anders en daarom uniek te noemen. Ze gebruiken veel grafische elementen en spelen in op de nieuwste trends, bijvoorbeeld het marble patroon waar wij bloggers elkaar mee ‘dood spammen’ – binnenkort doe ik hier zelf ook aan mee.. so stay tuned!

Zoe Karssen

Om eerlijk te zijn, kende ik het merk helemaal nog niet. Oeps. Ik zag een sweater die ik vooral leuk vond door het grapje in de tekst. ‘I love Tokyo’ met een afbeelding van mode stad Italië. Misschien ligt het aan mij, maar dit soort humor kan ik wel waarderen. En zeker in fashion. T-shirts met leuke quotes die je doen nadenken of teksten waarvan je moet lachen. Mode is emotie, dus ook humor wat mij betreft. Goed nieuws, de collecties van Zoe Karssen barst van de humoristische moves.

Zoe Karssen

Zoe Karssen

Toen ik wat meer onderzoek ging doen – want dat doe ik wanneer ik ergens over blog – zag ik dat het Amsterdamse merk al in 30 landen verkocht wordt (!!) Waaronder bij Harrods en Net-a-Porter – whoah. Dat zijn niet de minste namen. En dát in een redelijk kort tijdsbestek van 5 jaar, want in 2010 hebben Zoe en Quince samen dit modelabel opgezet.

Zoe Karssen

Zoe Karssen

Gezien de edgy style passen niet alle stukken in mijn kledingkast. Maar des te leuker om de items te vinden die wel bij mijn persoonlijke stijl horen. Naast opvallende prints en teksten hebben ze ook een basic lijn gecreëerd, dus voor ieder wat wils.

Zoe Karssen

Hoewel ze een enorm bereik hebben en zeer populair bij heel veel IT-girls – zoals Cara Delevingne / Cheryl Cole / Doutzen… – wilt het modemerk vooral klein en persoonlijk blijven werken. Alles wordt door hen zelf gecreëerd met behulp van een vertrouwde en hechte groep. Zelfs de shoots van de collecties worden door Zoe zelf gedaan ! Ik zie dit merk nog uitgroeien om over een paar jaar op terug te blikken; ‘Hey weet je nog die blog die ik schreef over Zoe Karssen?’ Yeah right – dat is een t-shirt quote op zich..

Wat vinden jullie van deze grafische en uitgesproken stijl?

Sweater by Preferido Almere – Zoe Karssen
Jeans by MET Jeans
Sneakers by Converse Allstars
Photo Credits by fashionblogger Mary Josie
Location Zierikzee

Comments

Comments

4 Thoughts on “Zoe Karssen

  1. Ah! Ik ben dol op nieuwe merken ontdekken, en Zoe Karssen kende ik nog niet. Ik ben wel dol op de edgy stijl dus ga zeker een kijkje nemen op haar website!

  2. Michelle Bekkens on 24 september 2015 at 18:02 said:

    3-… = 2. ??? Moest er lang over nadenken zeg haha oops.. Die moeilijke sommen steeds 😱
    Leuk shirt en grappig gedaan!

    X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Post Navigation

error: Content is protected !!